Veelgestelde vragen COVID

Goed nieuws! We zijn weer open vanaf 1 juli. Uiteraard volgens de richtlijnen vanuit het RIVM. Lees hieronder de meest gestelde vragen:

 Ja, het is officieel, al onze clubs zijn vanaf 1 juli weer open en is je lidmaatschap weer actief.

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen die het RIVM, de overheid en het protocol van de fitnessbranche ons voorschrijven. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de veiligheids- en hygiëne richtlijnen. Maar we hebben natuurlijk ook de hulp van onze leden nodig. Alleen samen houden we de club veilig!

Om de bezoekersstroom zo veilig mogelijk te laten verlopen is het alleen mogelijk om te komen sporten indien je een reservering hebt gemaakt. Dit kan heel makkelijk via onze Sportivity app.

Hierdoor weten we precies wie er op welk moment bij ons in de club is (geweest). We kunnen er dus zo ook voor zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk zijn.

Daarnaast hebben we een aantal extra maatregelen genomen om jou een veilige, gezonde en fijne plek te bieden om te trainen:

  • We hebben bij binnenkomst en verspreid door onze clubs verschillende (hand) desinfectiestations geplaatst
  • In onze clubs hebben we een duidelijke routing (zoveel mogelijk eenrichtingverkeer) aangebracht en we hebben markeringen die je helpen bij het houden van minimaal 1,5 meter afstand.
  • Alle deuren staan zoveel mogelijk open om hotspots te voorkomen.
  • Sommige fitnessapparaten zijn (tijdelijk) buiten gebruik om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
  • We doen extra schoonmaakrondes in de clubs

Kijk voor meer informatie op: sjabbens.nl/veilig-sporten

Allereerst; kom niet als je je niet fit voelt. En houd je aan de regels van het RIVM en de overige regels die gelden in de club.

In onze clubs staan banners waar alle richtlijnen op staan en kijk op: sjabbens.nl/veilig-sporten

Ja. omdat de clubs weer open zijn start vanaf 1 juli de incassering van het lidmaatschapsgeld.

We hebben alle abonnementen bevroren van 01-04-2020 tot 01-07-2020

Je lidmaatschap en de betaling hebben wij van 01-04-2020 tot 01-07-2020 bevroren. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met de bevriezingstijd opgeschoven.

Jazeker. Ook voor eventuele add-ons geldt dat deze zijn gepauzeerd zolang onze clubs gesloten waren.

Ons online lesaanbod via ons YouTube kanaal blijft gewoon toegankelijk.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 14:00 uur. Tevens staan onze medewerkers van de ledenadministratie via: administratie@sjabbens.nl voor je klaar! 

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail en onze social media kanalen.