VEELGESTELDE VRAGEN

Er komen vanaf zaterdag 26 juni verdere versoepelingen en meer mogelijkheden voor binnen. Dit geeft jou nog meer ruimte om te komen sporten! Zo hoef je geen mondkapje meer op de club te dragen! Dit mag natuurlijk wel, maar het is niet meer verplicht. Tevens wordt de capaciteit van de fitness ook weer wat verhoogd.

Je mag van ons verwachten dat we ons uiterste best zullen doen om je veilig en verantwoord te laten sporten en dat wij alles op alles zullen zetten om zoveel mogelijk capaciteit te bieden binnen de richtlijnen. Wat we je van jou verwachten is je medewerking. Probeer waar mogelijk buiten piektijden te reserveren. Kijk, nu de meeste van ons thuiswerken, eens naar de mogelijkheden buiten je reguliere sportuurtje. Houd je aan het protocol, reserveer je training op tijd en volg de instructies van het personeel op. Zo maken we het binnen sporten voor iedereen weer een feestje!

We snappen dat jullie een boel vragen hebben. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen. Tot snel!

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen die het RIVM, de overheid en het protocol van de fitnessbranche ons voorschrijven. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de veiligheids- en hygiëne richtlijnen.

We hebben natuurlijk ook de hulp van onze leden nodig. Alleen samen houden we de club veilig!

Ja, volgens de richtlijnen van het RIVM blijven de regels voor iedereen gelden. De beschikbare faciliteiten zijn hetzelfde voor wel en niet gevaccineerde personen. 

Vanaf zaterdag 26 juni hoef je bij binnenkomst van de club niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Je bent er uiteraard vrij in om een mondkapje te dragen, als je je daar prettig bij voelt!

Hoewel de rol van ventilatie- en airconditioningsystemen in de verspreiding van SARS-CoV-2 nog niet opgehelderd, is het een gegeven dat goede ventilatie verspreiding van virussen, stof en bacteriën vermindert en het binnenklimaat comfortabel kan houden. Wij hebben de installatiebedrijven die het onderhoud verzorgen voor onze luchtbehandeling ingeschakeld. Zij hebben alles ingesteld volgens de richtlijnen.

Gezien de regelgeving van de Rijksoverheid hebben we een toegangscontrolesysteem nodig om ervoor te zorgen dat het aantal mensen dat zich in de club bevindt niet hoger is dan het maximale toegestane aantal dat door de autoriteiten is vastgesteld. Daardoor zijn we in staat om je veiligheid beter te waarborgen. 

Ja, indien er nog beschikbaarheid is kan je met een onbeperkt abonnement* twee reserveringen op een dag maken via onze Sportivity app.

* Active, Fitness, Studenten en Family Card

Om met een Basic Card een gemiste les of training in te komen halen vragen we je om telefonisch een extra reservering te maken. Wij zijn hiervoor tijdens onze openingstijden te bereiken via 0317-317652.

Ja! Er zijn enkele uitzonderingen gemaakt op de 1,5 meter regel zoals bij contactsporten. Hierdoor kan dit dus een vervolg krijgen, zoals dit voorheen ook gegeven werd! Let wel: wij stimuleren overmatig contact niet!

Allereerst; kom niet als je je niet fit voelt of COVID-19 symptomen hebt. En houd je aan de regels van het RIVM en de overige regels die gelden in de club.

Ja! We hebben inmiddels een heel ruim aanbod aan thuis sport mogelijkheden. De reacties waren overweldigend positief en het is een mooie aanvulling aan onze bestaande ruime sport faciliteiten.

Ja! Een groot aantal patiënten met ‘milde’ corona klachten hebben daar langdurig last van, soms wel tot een jaar nadat ze ziek zijn geweest. Je kunt een deel van je longinhoud kwijtraken, veel last hebben van vermoeidheid en verliest (gedeeltelijk) spierkracht. Gezondheid is prioriteit nummer 1. Wij hebben speciaal voor deze groep een programma opgezet. Je wordt hierin intensief begeleid door jouw coach en krijgt oefeningen die focussen op herstel van je klachten.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

Heb je nog vragen, suggesties, opmerkingen of wil je ons gewoon even spreken? Beide clubs zijn tijdelijk gesloten. Stuur daarom een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen. Wil je toch iemand spreken? Ons informatieteam is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur aanwezig en telefonisch bereikbaar via 0317-317652.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail en onze social media kanalen!