fbpx

VEELGESTELDE VRAGEN

Op 26 november zijn er tijdens de persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd. Helaas hebben de maatregelen ook invloed op de sportscholen in Nederland. Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Uiteraard blijf je wel thuis bij klachten en geven we elkaar zoveel mogelijk de ruimte in de club.

We snappen dat jullie een boel vragen hebben. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen. Tot snel!

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen die het RIVM, de overheid en het protocol van de fitnessbranche ons voorschrijven. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de veiligheids- en hygiëne richtlijnen.

We hebben natuurlijk ook de hulp van onze leden nodig. Alleen samen houden we de club veilig!

Vanwege de nieuwe maatregelen hebben we helaas onze openingstijden moeten aanpassen. Onze tijdelijke openingstijden zijn:

Renkum
Maandag t/m vrijdag: 07:00 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 08:30 tot 17:00 uur

Heteren
Maandag t/m vrijdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 08:30 tot 14:00 uur

Deze tijdelijke openingstijden zullen alleen gelden zolang de huidige maatregelen van kracht zijn.

Doordat we de komende drie weken tot 17:00 uur geopend zijn is een deel van de groepslessen die in de avond plaatsvonden verplaatst naar de ochtend, middag of naar het weekend. Daarnaast:

  • Early Bird (virtuele) lessen
  • Extra lessen in het weekend
  • Lunchbreak workouts
  • Taekwondo, Boxing en Jiu-Jitsu lessen zijn verplaats naar het weekend
  • Outdoor Bootcamp (ook toegang zonder QR code)

Kijk goed op het rooster of jouw les hiertussen zit of probeer eens een ander groepsles.

Ja, als sportschool zijn wij verplicht ons te houden aan de regels van de overheid, dat betekent dat per zaterdag 6 november je alleen bij ons kunt sporten wanneer je een geldige QR-code kunt scannen aan de balie. Dit is een QR-code op basis van een test, herstel of vaccinatie.

Iedereen van 18 jaar en ouder moet bij ons een geldige QR-code laten zien wanneer hij of zij wil komen sporten.

Als je niet bent gevaccineerd dan ben je alsnog van harte welkom in onze clubs met een geldige toegangscode die je hebt ontvangen door te testen voor toegang. Alleen de toegangscode vanuit de Corona Check app is geldig. De uitslag van een thuistest is dus niet voldoende om te komen sporten.

Nee, alleen met een geldige QR-code mag je komen sporten.

Mocht je vragen hebben over jouw abonnement omdat je niet wilt laten testen voor toegang en/of over de mogelijkheden de komende periode, dan helpen we je uiteraard. Zoals altijd willen we graag een passende oplossing bieden. Klik dan hier en vul het formulier op de website in.

Bij binnenkomst en vertrek, het rondlopen in onze clubs en onderweg van en naar de fitness en je les is een mondkapje verplicht. We willen benadrukken dat het niet nodig is om het mondkapje te dragen tijdens het sporten.

Hoewel de rol van ventilatie- en airconditioningsystemen in de verspreiding van SARS-CoV-2 nog niet opgehelderd, is het een gegeven dat goede ventilatie verspreiding van virussen, stof en bacteriën vermindert en het binnenklimaat comfortabel kan houden. Wij hebben de installatiebedrijven die het onderhoud verzorgen voor onze luchtbehandeling ingeschakeld. Zij hebben alles ingesteld volgens de richtlijnen.

Ja, indien er nog beschikbaarheid is kan je met een onbeperkt abonnement* twee reserveringen op een dag maken via onze Sportivity app.

* Active, Fitness, Studenten en Family Card

Om met een Basic Card een gemiste les of training in te komen halen vragen we je om telefonisch een extra reservering te maken. Wij zijn hiervoor tijdens onze openingstijden te bereiken via 0317-317652.

Allereerst; kom niet als je je niet fit voelt of COVID-19 symptomen hebt. En houd je aan de regels van het RIVM en de overige regels die gelden in de club.

Ja! We hebben inmiddels een heel ruim aanbod aan thuis sport mogelijkheden. De reacties waren overweldigend positief en het is een mooie aanvulling aan onze bestaande ruime sport faciliteiten.

Met je Sjabbens lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot onze nieuwe Sjabbens Training App; het thuisworkout platform van Sjabbens Sports & Health. In onze app vind je meer dan 300 workouts (!) die je thuis en in de club kunt doen, waarvan meer dan 50 zonder materialen of apparaten. Mocht je geen plek vinden in je favoriete groepstraining, probeer dan thuis een van de 200+ videolessen via de app. Met onze training app train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Hier lees je hoe je de app download en gratis je account activeert.

Ja! Een groot aantal patiënten met ‘milde’ corona klachten hebben daar langdurig last van, soms wel tot een jaar nadat ze ziek zijn geweest. Je kunt een deel van je longinhoud kwijtraken, veel last hebben van vermoeidheid en verliest (gedeeltelijk) spierkracht. Gezondheid is prioriteit nummer 1. Wij hebben speciaal voor deze groep een programma opgezet. Je wordt hierin intensief begeleid door jouw coach en krijgt oefeningen die focussen op herstel van je klachten.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

Heb je nog vragen, suggesties, opmerkingen of wil je ons gewoon even spreken? Beide clubs zijn tijdelijk gesloten. Stuur daarom een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen. Wil je toch iemand spreken? Ons informatieteam is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur aanwezig en telefonisch bereikbaar via 0317-317652.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail en onze social media kanalen!