Veelgestelde vragen Coronavirus

We weten dat sporten al een tijdje anders is dan je gewend bent. De verlengde lockdown zorgt ervoor dat onze clubs helaas nog even niet open mogen.


Misschien heb je vragen rondom de huidige maatregelen? Onze medewerkers staat uiteraard klaar om deze te beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord hebt op een mogelijke vraag, hebben we hieronder alvast de veelgestelde vragen verzameld. 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari 2021 is er door het kabinet besloten alle sportscholen gesloten te houden t/m 9 februari 2021. Gedurende deze periode bieden we je oplossingen die jou in staat stellen toch te blijven sporten. Bekijk ons thuissport aanbod voor workouts en online lessen die je thuis kunt doen, met of zonder materialen. 

Om gezond te blijven is het wel belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. We mogen fysiek dan wel gesloten zijn maar onze diensten gaan gelukkig gewoon door. 

Behaal je persoonlijke sportdoel, ook op afstand
Blijf thuis fit met onze persoonlijke trainingsschema’s voor thuis, kies voor een les van Les Mills of één van de home workouts die onze eigen instructeurs voor jullie hebben opgenomen. Op ons YouTube kanaal gaan we dagelijks onze populairste groepslessen streamen. Bekijk hier het actuele livestream lesrooster voor groepslessen. Kortom; ook in deze periode voor iedereen de juiste training!

De medische contactberoepen mogen doorgaan. Dat betekent dat beide praktijken van Fysio Dynamic by Sjabbens openen blijven om patiënten te ontvangen en behandelen. Bel of mail ze voor een afspraak via info@fysiodynamic.nl of 0317-319635.

Het is niet mogelijk om tijdelijk materialen uit de clubs te lenen. Helaas ook niet in ruil voor borg. Gezien de hoeveelheid leden die wij hebben is dit organisatorisch ook niet haalbaar.

Ja, dat is mogelijk! Al onze leden hebben over de incasso van januari 2021 een mail ontvangen. Geen mail ontvangen? Controleer dan eerst even je ongewenste mailbox. Staat hij daar niet tussen.  Stuur dan een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl en we sturen je de nieuwsbrief met alle informatie nogmaals toe!

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

Heb je nog vragen, suggesties, opmerkingen of wil je ons gewoon even spreken? Beide clubs zijn tijdelijk gesloten. Stuur daarom een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen. Wil je toch iemand spreken? Op maandag en vrijdag zijn wij van 09:00 tot 11:30 uur telefonisch te bereiken via 031-317652.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail en onze social media kanalen!