Veelgestelde vragen Coronacrisis.

Ja, wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de overheid zijn onze clubs (ten minste) tot 20 mei gesloten.

Per 15 maart heeft onze overheid iedereen opgeroepen om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven. We begrijpen dit en zien hierin onze verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid van onze leden en collega’s.

Stuur een mail naar: info@sjabbens.nl. Wij doen onze uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. We werken met minimale bezetting dus het kan langer dan normaal duren voordat je een persoonlijke reactie van ons ontvangt.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail, onze social media kanalen en de Sjabbens app.

Laten we rekening houden met elkaar in deze onrustige tijden en elkaar steunen indien nodig. Zo kunnen we de verspreiding van het Coronavirus collectief beperken.

Per 21 april is besloten dat de sportscholen tot 20 mei gesloten zijn. Vooralsnog lijkt het erop dat we dus op woensdag 20 mei weer opengaan. Hierin blijven we het advies van het RIVM volgen, dus we volgen de ontwikkelingen op de voet.

We zullen onze leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaatsvinden.

We bevriezen jouw incasso per 01-04-2020

Zolang onze clubs gesloten zijn, bevriezen we de contracten van alle leden. De einddatum van je abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we open gaan, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn!

We hebben de afgelopen week veel reacties ontvangen van trouwe leden die Sjabbens Sports & Health willen blijven steunen. Wat fantastisch dat jullie ons steunen in deze rare tijden! Ontzettend bedankt daarvoor! Voor deze loyale leden hebben we in plaats van het bevriezen van het lidmaatschap twee andere ‘Sjabbens Loyalty’ keuzemogelijkheden:

  1. Geld terug als tegoedbon
    Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap. Het bedrag dat je doorbetaald voor de periode 01-04-2020 tot aan de (her)opening van onze clubs, ontvang je als tegoedbon in september 2020. Je kunt de tegoedbon inleveren en bij inlevering aangeven dat je het bedrag van de tegoedbon wilt verrekenen met je abonnementskosten. Wij zorgen dan voor een juiste financiële afhandeling. Je mag er ook voor kiezen om het geld van jouw tegoedbon op je account te laten zetten als barsaldo. Natuurlijk mag je ook iemand anders jouw gratis maand(en) sporten aanbieden, of je tegoedbon gebruiken voor Gym of Personal Training.
     
  2. Support Your Club
    In deze moeilijke tijden kies jij er voor om Sjabbens Sports & Health en onze medewerkers financieel te ondersteunen. Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap en een tegoedbon, maar investeert dit in Sjabbens Sports & Health en haar medewerkers. Naast eeuwige dank voor deze uitzonderlijke vorm van support zullen wij iedereen die gebruik maakt van deze optie te zijner tijd op gepaste wijze bedanken!

We hebben uit voorzorg alle lidmaatschappen bevroren. Wil je hier gedeeltelijk of geheel vanaf zien, dan kan dit door op deze link te klikken.

Jazeker. Ook voor eventuele add-ons geldt dat deze worden gepauzeerd zolang onze clubs gesloten zijn.

Je houdt als lid gratis toegang tot de online- en virtuele trainingsfaciliteiten die we aanbieden! Want ondanks dat we fysiek gesloten zijn willen we je zo goed mogelijk helpen om gezond en fit te blijven.

We hebben geregeld dat onze sporters gratis toegang krijgen tot de thuislessen van Les Mills. Hiermee krijg je toegang tot meer dan 1000 online workouts die je thuis kan volgen.

Daarnaast hebben we thuis trainingsschema’s gemaakt, zowel algemeen als voor specifieke spiergroepen. Tevens kunt je een persoonlijk thuis trainingsschema op laten stellen door onze fitness coaches. Ook hebben we leuke #sjabbensthuistrain video’s gemaakt en op onze website en ons YouTube kanaal geplaatst

Op onze social media kanalen (Facebook, InstagramYouTube) delen we regelmatig leuke home workout tips, tricks en video’s.

Je kunt je unieke toegangscode voor LES MILLS on demand als lid van Sjabbens Sports & Health hier aanvragen. Hiermee krijg je 60 dagen gratis toegang tot meer dan 1000 online workouts die je thuis kan volgen, zonder verdere verplichtingen om een abonnement te nemen.

Zodra onze clubs weer open zijn, kun je weer lekker met onze groepslessen meedoen.

Omdat wij niet precies weten wanneer we weer open gaan, hebben we besloten geen materialen uit te lenen. Zo kunnen we na heropening gelijk weer van start gaan.

Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde voorwaarden als gebruikelijk van toepassing.

We hebben echter wel een speciale compensatieregeling, om onze huidige leden tegemoet te komen voor de periode die we gesloten zijn in verband met het Coronavirus.

Allereerst vinden we het jammer om te horen dat je je abonnement wil opzeggen. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je abonnement per direct op te zeggen. Uiteraard doen we er alles aan om je als lid te behouden. Zolang onze clubs gesloten zijn, bevriezen we de abonnementen en add-ons van alle leden. 

Als je toch zou willen besluiten je abonnement op te zeggen hanteren wij de reguliere opzegvoorwaarden. Waarbij na de overeengekomen looptijd van 3 of 12 maanden je contract met één kalendermaand opzegtermijn kan worden beëindigd.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

Onze medewerkers van de ledenadministratie staan via: info@sjabbens.nl voor je klaar! 

Wij doen onze uiterste best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wel werken we de komende periode met een minimale bezetting dus het kan langer dan normaal duren voordat je een persoonlijke reactie van ons ontvangt.