VEELGESTELDE VRAGEN

We weten dat sporten al een tijdje anders is dan je gewend bent. De verlengde lockdown zorgt ervoor dat onze clubs helaas nog even niet open mogen.

Misschien heb je vragen rondom de huidige maatregelen? Onze medewerkers staat uiteraard klaar om deze te beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk antwoord hebt op een mogelijke vraag, hebben we hieronder alvast de veelgestelde vragen verzameld. 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 24 maart is er door het kabinet besloten de lockdown te verlengen en dus ook alle sportscholen gesloten te houden t/m 20 april 2021. We zitten inmiddels alweer een jaar in deze situatie en merken dat we dit steeds lastiger vinden: hoe langer het duurt, hoe meer verdriet het ons doet om jullie al zo lang niet gezien te hebben.

Gelukkig hebben wij ook leuk nieuws: na goed overleg met de gemeente Renkum hebben wij groen licht gekregen om op ons eigen terrein in Renkum te kunnen starten met een groot aantal buitenactiviteiten! Sjabbens Outdoor gaat dus weer van start!

We willen jullie dus zo snel mogelijk weer ontvangen rondom de club. Om dit zo goed mogelijk te organiseren onder de huidige maatregelen, hebben wij de afgelopen weken al wat test workouts gedraaid en dit is fantastisch gegaan.

Vanaf 1 april gaat, naast ons thuissport aanbod met workouts en online lessen die je thuis kunt doen (met of zonder materialen) Sjabbens Outdoor van start en kun jij toffe workouts doen en werken aan jouw sportieve doelstellingen!

Omdat we het erg belangrijk vinden dat onze jeugdige sporters voldoende beweging krijgen geven we vanaf 1 februari speciale outdoor jeugdlessen. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn er een paar regels. Het is noodzakelijk dat iedereen zich aan deze regels houdt zodat wij de lessen mogen (blijven) geven. Kijk voor meer informatie, de tijden en hoe je je kunt inschrijven op: sjabbens.nl/outdoor

Ook hebben goed nieuws voor iedereen van 17 tot en met 26 jaar! Voor deze leeftijdsgroep is het namelijk ook weer mogelijk om groepslessen te komen volgen bij Sjabbens Sports & Health. Kijk hier voor meer informatie op.

Om gezond te blijven is het wel belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Dat is namelijk een van de beste manieren om je immuunsysteem te versterken. We mogen fysiek dan wel gesloten zijn maar onze diensten gaan gelukkig gewoon door. 

Behaal je persoonlijke sportdoel, ook op afstand
Blijf thuis fit met onze persoonlijke trainingsschema’s voor thuis, kies voor een les van Les Mills of één van de home workouts die onze eigen instructeurs voor jullie hebben opgenomen. Op ons YouTube kanaal gaan we dagelijks onze populairste groepslessen streamen. Bekijk hier het actuele livestream lesrooster voor groepslessen. Kortom; ook in deze periode voor iedereen de juiste training!

De medische contactberoepen mogen doorgaan. Dat betekent dat beide praktijken van Fysio Dynamic by Sjabbens openen blijven om patiënten te ontvangen en behandelen. Bel of mail ze voor een afspraak via info@fysiodynamic.nl of 0317-319635.

Het is niet mogelijk om tijdelijk materialen uit de clubs te lenen. Helaas ook niet in ruil voor borg. Gezien de hoeveelheid leden die wij hebben is dit organisatorisch ook niet haalbaar.

Om zowel nu als in de toekomst voor je klaar te kunnen blijven staan, zijn we afhankelijk van de contributie die we ontvangen. Hiermee kunnen we nu online & outdoor en straks als we weer geopend zijn onze reguliere faciliteiten blijven aanbieden, onze medewerkers in dienst houden en de rest van onze vaste lasten blijven betalen.

We zitten samen in deze situatie en daarom hebben we alle leden 3 opties gegeven deze vervelende periode samen door te komen.

OPTIE 1 – HART VOOR SJABBENS SPORTS & HEALTH 
Je blijft ons steunen en wij zorgen dat je fit blijft! Zolang de huidige coronamaatregelen van kracht blijven concentreren we ons zoveel mogelijk binnen de mogelijkheden op onze online & outdoor workouts en dienstverlening. Raadpleeg het actuele rooster voor de outdoor en livestream workout van je keuze. In onze home workout video bibliotheek vind je een uitgebreid aanbod aan inspirerende workouts. Wil je liever een persoonlijk trainingsschema om thuis mee aan de slag te gaan? Onze fitness coaches beantwoorden dagelijks je vragen voor persoonlijke oefeningen en schema’s!

OPTIE 2 – TIJDELIJKE BEVRIEZING LIDMAATSCHAP
Je begrijpt dat dit ook voor ons een uitzonderlijke overmacht situatie betreft. Ondanks alle inspanningen die we doen en de alternatieve online mogelijkheden die er geboden worden, kies je er toch voor om je lidmaatschap en contributie tijdelijk te bevriezing gedurende de rest van deze lockdown.

OPTIE 3 – FINANCIËLE TEGEMOETKOMING (SHARING = CARING)
Als geen ander begrijpen wij dat het financieel uitdagende tijden zijn. Daarom kan je ook kiezen om vanaf de eerstvolgende incasso tot aan de heropening van onze clubs maar 50% van je contributie te betalen. Zo verlagen we jouw financiële lasten en blijft óns voortbestaan veiliggesteld zodat we je, ook in de toekomst, kunnen blijven ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke sportdoelen.

Geen mail(s) ontvangen? Controleer dan eerst even je ongewenste mailbox. Staat hij daar niet tussen.  Stuur dan een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl en we sturen je de desbetreffend nieuwsbrief met alle informatie nogmaals toe!

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

Heb je nog vragen, suggesties, opmerkingen of wil je ons gewoon even spreken? Beide clubs zijn tijdelijk gesloten. Stuur daarom een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen. Wil je toch iemand spreken? Ons informatieteam is van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur aanwezig en telefonisch bereikbaar via 0317-317652.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail en onze social media kanalen!