Veelgestelde vragen

Het blijft ondanks alle versoepelingen uiteraard wel belangrijk dat iedereen op een veilige manier kan blijven sporten. Om je een verantwoorde en hygiënische sportomgeving te kunnen (én blijven) bieden, hebben we een aantal maatregelen getroffen in onze clubs. Zo kunnen jij en onze andere leden zorgeloos genieten van elke workout. Kijk hier en lees je even verder zodat je goed voorbereid naar onze clubs komt?

We snappen dat jullie een boel vragen hebben. Daarom hebben we hier een overzicht gemaakt met de meest gestelde vragen. Tot snel!

Allereerst; kom niet als je je niet fit voelt of COVID-19 symptomen hebt. En houd je aan de regels van het RIVM en de overige regels die gelden in de club.

Vanaf vrijdag 18 februari is het niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Uiteraard ben je uiteraard vrij deze wel te dragen als je je hier fijn bij voelt!

Hoewel de rol van ventilatie- en airconditioningsystemen in de verspreiding van SARS-CoV-2 nog niet opgehelderd, is het een gegeven dat goede ventilatie verspreiding van virussen, stof en bacteriën vermindert en het binnenklimaat comfortabel kan houden. Wij hebben de installatiebedrijven die het onderhoud verzorgen voor onze luchtbehandeling ingeschakeld. Zij hebben alles ingesteld volgens de richtlijnen.

Om met een Basic Card een gemiste les of training in te komen halen vragen we je om telefonisch een extra reservering te maken. Wij zijn hiervoor tijdens onze openingstijden te bereiken via 0317-317652.

Ja! We hebben inmiddels een heel ruim aanbod aan thuis sport mogelijkheden. De reacties waren overweldigend positief en het is een mooie aanvulling aan onze bestaande ruime sport faciliteiten.

Met je Sjabbens lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot onze nieuwe Sjabbens Training App; het thuisworkout platform van Sjabbens Sports & Health. In onze app vind je meer dan 300 workouts (!) die je thuis en in de club kunt doen, waarvan meer dan 50 zonder materialen of apparaten. Mocht je geen plek vinden in je favoriete groepstraining, probeer dan thuis een van de 200+ videolessen via de app. Met onze training app train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Hier lees je hoe je de app download en gratis je account activeert.

Ja! Een groot aantal patiënten met ‘milde’ corona klachten hebben daar langdurig last van, soms wel tot een jaar nadat ze ziek zijn geweest. Je kunt een deel van je longinhoud kwijtraken, veel last hebben van vermoeidheid en verliest (gedeeltelijk) spierkracht. Gezondheid is prioriteit nummer 1. Wij hebben speciaal voor deze groep een programma opgezet. Je wordt hierin intensief begeleid door jouw coach en krijgt oefeningen die focussen op herstel van je klachten.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET BIJ?

Heb je nog vragen, suggesties, opmerkingen of wil je ons gewoon even spreken? Beide clubs zijn tijdelijk gesloten. Stuur daarom een e-mailbericht naar: administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen. Wil je toch iemand spreken? Ons informatieteam is van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 en 12:00 uur aanwezig en telefonisch bereikbaar via 0317-317652.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we jullie zo snel mogelijk up-to-date houden per e-mail en onze social media kanalen!