Personal Training Sjabbens

Train 1-op-1 met Personal Training in Renkum of Heteren voor optimaal resultaat. Een personal trainer helpt jou met het behalen van jouw specifieke doelen door middel van een op maat gemaakt plan. Daarnaast helpen onze personal trainers jou om het maximale uit je training te halen en heb je altijd een stok achter de deur om te gaan sporten.

Personal Training in Renkum of Heteren

Wie kiest voor PT bij Sjabbens, gaat trainen met een Personal trainer in Renkum of Heteren. Allebei de locaties zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten die nodig zijn voor een optimale training. Zowel de personal trainers in Renkum als Heteren zullen er alles aan doen om samen jouw doelen te bereiken.

Maatwerk

Ieder mens is anders. Dat betekent ook dat ieder mens een ander trainingsschema en dus verschillende trainingen nodig heeft voor optimale resultaten. Personal training bij Sjabbens staat daarom voor persoonlijke aandacht. Jouw doelen, wensen en de mogelijkheden staan hierbij altijd centraal. Door een plan op maat, speciaal voor jouw situatie, zorg je ervoor dat jij op een zo leuk en efficiënt mogelijke manier jouw doelen behaalt. 

Waarom kies je voor Personal Training bij Sjabbens?

  • Maak je trainingen leuker

Kiezen voor Personal Training bij Sjabbens is kiezen voor leuke trainingen. Samen met de Personal Trainer zul jij jouw doelen bespreken en geef je aan wat je wel en niet leuk vind. Onze Personal Trainers zullen zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en voorkeuren bij het maken van het juiste schema voor jou!

  • Altijd een stok achter de deur

Met een Personal Trainer plan je jouw trainingen natuurlijk vooraf in. Omdat je weet dat er iemand op je wacht en daar speciaal is om jou te helpen zal je natuurlijk niet weg blijven. Zo weet je zeker dat je in ieder geval een bepaalt aantal keer per week of maand gaat sporten.

Maar niet alleen om naar de sportschool te komen is de Personal Trainer een stok achter de deur. Juist ook om het maximale uit je trainingen te halen. Waar veel mensen anders denken: ‘ach, laat die laatste herhaling of oefening maar zitten’ zijn onze personal trainers er juist ook om jou te motiveren en te pushen. 

  • Begeleid achter jouw doelen aan

Sterker, fitter, slanker of gezonder worden. Wat jouw doelen ook zijn met Personal Training bij Sjabbens weet je zeker dat de trainingen hier perfect op aansluiten. De Personal Trainer stelt een schema voor je op met de juiste oefeningen om deze doelen te behalen. Hierdoor benut jij de tijd die je traint optimaal en behaal je jouw doelen zo snel als mogelijk. 

Nieuwsgierig of personal training bij Sjabbens in Heteren of Renkum wat voor jou is? Vul het contactformulier in en kom Gratis en Vrijblijvend kennismaken!

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!