Fitness

Fitness in Heteren en Renkum

Wil jij niet alleen naar de sportschool omdat het goed voor je is, maar ook omdat het leuk is? Bij Sjabbens in Heteren en Renkum vinden wij het belangrijk om onze leden met een glimlach de club te zien verlaten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Sterker, slanker, gezonder, wat je doelen ook zijn onze fitness instructeurs staan altijd voor je klaar.

Vind je het leuker om met een groep te sporten? Dan hebben wij diverse groepslessen waar je uit kan kiezen. Liever 1-op-1 begeleiding? Voor personal training kan je ook bij ons terecht!

Fitness in Heteren

Ben je jong, oud, ervaren of starter? Kom langs bij onze fitness in Heteren. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in onze sportschool. Het is erg leuk om de variatie aan mensen te zien die bij ons komen sporten. Voor ons is het belangrijk dat onze leden in een fijne sfeer lekker in beweging zijn. Heb je vragen of kom je er even niet uit? Onze fitness instructeurs zijn altijd aanwezig om jou te helpen.

Fitness in Renkum

Iedereen weet dat bewegen essentieel is voor de gezondheid. Je voelt je gelukkiger, zit beter in je vel, valt af en voelt je fit. Veel mensen hebben maar weinig tijd om te sporten. Vrij fitnessen in Renkum kan zeven dagen per week, hierdoor kan je aan je doelen werken op het moment wanneer het jou uitkomt.

In onze fitness in Renkum kun je ook gebruik maken van de eGym, waarbij je met een combinatie van acht volautomatische toestellen binnen 30 minuten een volledige workout doet. De perfecte oplossing voor mensen die weinig tijd hebben, maar wel fit en gezond willen zijn. In het begin worden de toestellen samen met een instructeur ingesteld op jouw persoonlijke gegevens. Deze worden automatisch bewaard, zodat je volgende keer zelf aan de slag kunt.

Eerst een keer proberen?

Dat kan!Vul je gegevens in op het formulier hieronder en claim jouw GRATIS dagpas. Tot snel!

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!