Over ons

Al sinds 1974 dé alles-in-één sportbestemming in de regio!

Mijn naam is Endo Sjabbens en sinds 1 januari 2019 eigenaar van Sjabbens Sports & Health Renkum en Heteren. Behalve dat Sjabbens Sports & Health het mooiste fitnesscentrum van de regio is, vind ik het vooral belangrijk dat wij onze leden extra persoonlijke aandacht geven.

We weten namelijk dat het niet voor iedereen makkelijk is om consequent één of twee keer per week te sporten. Daarom willen we graag dat onze leden niet alleen naar onze club komen omdat het goed voor ze is, maar gewoon omdat het leuk is. Ik kan er dan ook van genieten om te zien dat onze leden met een glimlach op hun gezicht de club weer verlaten.

Als eigenaar van Sjabbens Sports & Health houd ik mij voornamelijk bezig om de kwaliteit van de club te waarborgen. Alle leden moeten met een tevreden en voldaan gevoel de club weer verlaten. De leden vormen al sinds 1974 het hart van Sjabbens Sports & Health. We vragen regelmatig de mening van onze leden en gelukkig geven ze die ook spontaan aan ons. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden maar zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Met onze mooie locaties, ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten én om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze 5 zekerheden:

WIJ ONTVANGEN JE MET EEN GLIMLACH

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel je!

WIJ BIEDEN JE EEN VEILIGE EN SCHONE OMGEVING

Zorgen voor een optimale hygiëne en veilige sportomgeving hebben onze hoogste prioriteit. Veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van onze strenge kwaliteitseisen.

WIJ KENNEN JE ALS PERSOON

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn.

WIJ GEVEN POSITIEVE ENERGIE

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.

WIJ STIMULEREN JE OM JOUW DOEL TE BEHALEN

Samen bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om jouw beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces word je begeleid door medewerkers met de juiste kennis.

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!