fbpx

Over ons

.

Al sinds 1974 dé familie club in de regio!

Mijn naam is Endo Sjabbens en sinds 1 januari 2019 eigenaar van Sjabbens Sports & Health Renkum en Heteren. Behalve dat Sjabbens Sports & Health het mooiste fitnesscentrum van de regio is, vind ik het vooral belangrijk dat wij onze leden extra persoonlijke aandacht geven.

We weten namelijk dat het niet voor iedereen makkelijk is om consequent één of twee keer per week te sporten. Daarom willen we graag dat onze leden niet alleen naar onze club komen omdat het goed voor ze is, maar gewoon omdat het leuk is. Ik kan er dan ook van genieten om te zien dat onze leden met een glimlach op hun gezicht de club weer verlaten.

Als eigenaar van Sjabbens Sports & Health houd ik mij voornamelijk bezig om de kwaliteit van de club te waarborgen. Alle leden moeten met een tevreden en voldaan gevoel de club weer verlaten. De leden vormen al 45 jaar het hart van Sjabbens Sports & Health. We vragen regelmatig de mening van onze leden en gelukkig geven ze die ook spontaan aan ons. We hebben een breed aanbod aan mogelijkheden maar zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Wij worden blij als wij onze leden kunnen helpen om vitaal en fit te zijn door het bieden van innovatieve en kwalitatieve groeps-, fitness, en beweegprogramma’s. Deze programma’s maken we voor je op maat. In dit Sjabbens Sports & Health magazine vindt je allerlei activiteiten die misschien voor jou of je gezin reden zijn om Sjabbens Sports & Health eens te bezoeken. Veel leesplezier!

Dit is Sjabbens Sports & Health al ruim 47 jaar
  • Meer dan 120 groepslessen per week
  • Squash
  • Effectieve training met eGym en FunXtion
  • Wellness faciliteiten zoals zonnebank en sauna
  • Hoogwaardige hygiëne en service
  • Compleet aanbod voor het hele gezin