Reserveren.

Als onze beide clubs straks weer voorzichtig hun deuren mogen gaan openen, weten we in ieder geval zeker dat we dit op reservering zullen moeten gaan doen. Dit betekent dat alle groepslessen, maar ook de individuele fitnessers van tevoren aan zullen moeten geven wanneer ze komen trainen. Om op een eenvoudige en snelle manier te kunnen reserveren lanceren wij onze nieuwe Sportivity app.

Reserveren kan uitsluitend telefonisch of via de Sportivity app. De app die gekoppeld is aan ons ledensysteem. Heb je de app nog niet in gebruik, lees hieronder dan hoe je deze kunt activeren

STAP 1

– Download de gratis Sportivity app in de playstore of appstore
– Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je bij ons bent ingeschreven
– Een wachtwoord maak je aan via de activeringslink in de mail die je hebt ontvangen
– Heb je nog geen mail ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt hem alsnog
– Met je gebruikersnaam en wachtwoord kan je inloggen in de Sportivity app

STAP 2

– Open de Sportivity app
– Ga naar “Reserveringen”
– Kies dan “NIEUWE RESERVERING MAKEN”
– Kies de juiste week, dag en dan de workout waar je aan wilt deelnemen
– Klik op ”RESERVERING MAKEN”

Favoriet
Als je een bepaalde les of workout regelmatig volgt en deze gemakkelijk wilt vinden, kan je deze reservering aanduiden als “favoriet” door bij het boeken van de reservering rechts bovenin op het hart-icoon te klikken.  Hierdoor zal de reservering in het startscherm van de Reserveren functie gemakkelijk bereikbaar zijn.

Wachtlijst
Wanneer een bepaalde workout vol is, wordt een wachtlijst aangemaakt. Komt er een plek beschikbaar dan wordt iedereen van de wachtlijst tegelijk via email geïnformeerd dat er een plek beschikbaar is en hij/zij kan zich dan inschrijven. Degene die als eerste reageert heeft de beschikbare plek gereserveerd.

STUUR MIJ EEN NIEUWE ACTIVATIELINK VOOR DE SPORTIVITY APP

Let op! Houd ook je spam inbox in de gaten