Bedrijfsfitness bij Sjabbens

Houd je werknemers fit met bedrijfsfitness bij Sjabbens. Neem de financiële drempel om te gaan sporten (deels) weg bij je werknemers en merk dat ze productiever, gezonder en gelukkiger worden. Een win-win situatie voor de werknemer en werkgever, toch?

Waarom bedrijfsfitness?

We willen toch allemaal gezond en fit zijn? Veel mensen hebben er alleen niet het geld of de tijd voor over. Stimulatie vanuit de omgeving (bijvoorbeeld op de werkplaats) kan dan net dat duwtje in de rug geven waardoor mensen wel gaan sporten. Daarnaast brengt sporten meer voordelen met zich mee dan enkel gezondheid voor de werknemer. Ook de werkgever profiteert hier van! Bij Sjabbens helpen we graag met het gezonder maken van jou en je collega’s door middel van bedrijfsfitness.

Voordelen bedrijfsfitness

Een sportende werknemer is productiever
Sportende werknemers zijn fitter en fittere werknemers zijn productiever. Klinkt best logisch natuurlijk! In meerdere onderzoeken is naar voren gekomen dat meer sporten vrijwel altijd gepaard gaat met meer productiviteit en focus. Simpel gezegd: Fittere mensen presteren beter. Alleen hiermee zal de investering in bedrijfsfitness binnen de kortste keren worden terugverdiend.

Sportende werknemers hebben meer plezier in hun werk
Sportende werknemers zijn niet alleen productiever, ze hebben ook meer plezier in hun werk. Dat is een voordeel voor jou als werkgever, omdat ze minder snel geneigd zijn een andere baan te zoeken. En dat is een voordeel voor de werknemer, omdat die over het algemeen gelukkiger zou zijn aangezien werk een groot deel van zijn/haar leven is.

Sportende werknemers zijn creatiever
Ook is uit een studie gebleken dat sporten goed is voor de creativiteit van mensen. Mensen die op regelmatige basis sporten zijn aantoonbaar creatiever dan mensen die dit niet doen.

Door bedrijfsfitness aan te bieden stimuleer je de werknemer te sporten en dus creatiever te zijn. Voordeel voor allebei dus!

Een sportende werknemer verzuimt gemiddeld 6(!) dagen per jaar minder
Uit onderzoek is gebleken dat werknemers die sporten gemiddeld 6(!) dagen per jaar minder verzuimen. 6 dagen is natuurlijk best een hoop en kost jou als werkgever een heleboel geld. Daarnaast moet je nog vanalles regelen zodat het werk toch gedaan wordt. Heel veel gedoe dus. Door het aanbieden van bedrijfsfitness en het stimuleren van het personeel om te gaan sporten bespaar je dus een hoop op verzuim. En voor je werknemers is het ook fijn om minder vaak ziek te zijn!

Voordeel bij het aantrekken en vasthouden van personeel
In de huidige arbeidsmarkt hebben werkzoekenden opties in overvloed en is het voor werkgevers bijzonder lastig om goed personeel te vinden. Des te belangrijker worden dan ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals.. bedrijfsfitness! Door opties als bedrijfsfitness aan te bieden zullen huidige werknemers eerder geneigd zijn om te blijven (ook omdat ze het leuker vinden) en zullen nieuwe vacatures makkelijker worden gevuld. Lang niet alle bedrijven bieden nog bedrijfsfitness aan het is dus echt iets waarmee je bedrijf zich van de concurrent kan onderscheiden!

Ben jij nieuwsgierig naar de opties voor bedrijfsfitness bij Sjabbens? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!