fbpx

eGym

.

Fitness was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Fit & Vitaal in slechts 2 x 30 minuten per week!

eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? eGym is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!

Wat is eGym?

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Onze fitnesscoaches stellen tijdens een persoonlijke intake alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Voordelen van eGym

✔️ Veilige, effectieve & comfortabele training door 1RM test
✔️ Leuk, makkelijk & motiverend
✔️ Tijdsefficiënt: 2x per week 30 minuten
✔️ Individuele trainingsprogramma’s gebaseerd op je persoonlijke doel
✔️ Altijd inzicht in je trainingsresultaten via je smartphone

Probeer eGym nu zelf en claim jouw gratis proeftraining!