FunXtion

Met FunXtion méér plezier in fitness!

Zoals je wellicht al weet bieden wij bij Sjabbens Sport & Health Renkum de ‘FunXtion Experience Station’ aan. Een groot touchscreen waarmee de fitnesszaal tot leven komt.

RFID-polsband

De FunXtion Experience Station werkt met een FunXtion-armband (RFID). Leden houden hun armband tegen de FES, waarna persoonlijke gegevens op het scherm worden geladen. In het My FunXtion-account wordt vanaf dan alle activiteit bijgehouden, zoals afgeronde work-outs en challenges, inclusief resultaten.

Kiezen uit duizenden trainingen

Eenmaal ingecheckt, kiezen je leden uit duizenden trainingen, waaronder single exercises, challenges en groepstrainingen. De FES telt tal van 7 minutes work-outs, no gear work-outs, crossfit-trainingen, as many reps as possible, rounds for time en minute max reps.

Instructie van professionele trainers

Heb je een training gekozen? Dan speelt er een instructie op de FES af, geleid door een ervaren FunXtion-trainer. De instructies zijn opgenomen in een professionele studio, je bent dus altijd verzekerd van een optimale beeldkwaliteit en goede uitstraling. Met één druk op de FES start ook passende muziek. Voor een optimale beleving tijdens de training.

Koppeling met smartphone-app

De FES is gekoppeld aan een smartphone-app. Alle work-outs die je doet in de sportschool, syncen automatisch in het My FunXtion-account in de app. Behaalde resultaten zijn 24/7 in te zien. Vrienden uitdagen voor een challenge of je activiteit tracken tijdens een rondje door het bos kan ook.
Plus: hoe vaker je traint, hoe meer ‘experience points’ je krijgt en hoe meer work-outs je kunt ‘unlocken’. In het landelijke ‘leaderboard’ staan de personen met de meeste experience points. Dit alles motiveert om vaker terug te keren naar de sportschool.

Een waardevolle verrijking

Het interactieve element van de FES maakt fitness leuker en uitdagender. Dat is precies waar FunXtion voor staat: meer plezier in fitness. Hoe meer fun, hoe gemotiveerder sporters zijn, en hoe sneller je je doelstellingen haalt.

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!