VEILIG SPORTEN.


WE ZIJN WEER OPEN! MAAR…VEILIGHEID EERST!

Wij doen er van onze kant alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om aan de RIVM richtlijnen te voldoen. Zo reguleren wij de bezoekersstroom middels onze reserveringsapp en zorgen wij dat lessen niet kruisen bij in- & uitloop, zijn alle apparatuur, materialen en les-plekken op ruime afstand van elkaar geplaatst zodat de 1,5 meter wordt gewaarborgd, werkt ons ventilatiesysteem volledig op continue aanvoer van verse buitenlucht en bieden wij door het gehele pand middelen voor desinfectie & hygiëne. Maar, wij kunnen het niet alleen. Daarom attenderen we je graag nogmaals op de maatregelen die gelden bij ieder bezoek aan Sjabbens Sports & Health, zodat we samen op een verantwoorde manier kunnen blijven sporten


JE BEZOEK AAN SJABBENS SPORTS & HEALTH

ZIEK? NIET SPORTEN
Het is niet toegestaan om de club te bezoeken als je verkouden bent of koorts hebt. Ook met keelpijn en hoesten verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om thuis te blijven tot de klachten ten minste 24 uur over zijn.

Als je een huisgenoot of gezinslid hebt met corona en/of benauwdheidsklachten, blijf dan ook thuis. Denk aan onze medewerkers en je medesporters. Als een eventuele uitbraak van Corona besmettingen naar Sjabbens Sports & Health terug te herleiden is zou dat een (tijdelijke) sluiting van ons bedrijf kunnen veroorzaken. Hierop zit niemand te wachten.

Tip: als je lichte klachten hebt en toch thuis wilt sporten: op onze website en ons YouTube kanaal vind je allerlei fijne home workouts. 

VEILIGE DOORSTROOM
Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL Actief. Door het boeken van een tijdslot zorgen we samen dat de doorstroom zo goed en veilig mogelijk verloopt en er voldoende ruimte blijft tussen de sporters. 

LUCHTVERVERSING
In vrijwel alle ruimtes van de club hebben wij professionele luchtverversingssystemen. Hiermee voeren we vervuilde binnenlucht af en komt er verse buitenlucht binnen. Op plekken waar we dit niet hebben ventileren we extra door ramen en deuren op te zetten. 

KOM NIET TE VROEG
We verzoeken je vriendelijk om niet te vroeg naar de club te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van je geboekte reservering. Dit om te zorgen voor een veilige in- en uitstroom. 

INCHECKEN
Het meebrengen van je Sjabbens polsbandje om in te checken is verplicht. Buiten de aanvullende regels vanuit het protocol gelden onze eigen huisregels uiteraard ook nog steeds.

ROUTING
We hebben in de clubs markeringen aangebracht om er zo voor te zorgen dat op alle plekken de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. Houd je aan deze routes, ook als dit voor jou “om” is en je het liefst rechtstreeks naar een toestel zou lopen. Geef elkaar de ruimte, en doe een stapje opzij als je toch iemand treft die gelijktijdig wil passeren.

MONDKAPJES
Vanaf zaterdag 26 juni hoef je bij binnenkomst van de club niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Je bent er uiteraard vrij in om een mondkapje te dragen, als je je daar prettig bij voelt!

EXTRA SCHOONMAAK
In deze periode besteden wij nog meer aandacht aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen leden om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn in alle ruimtes meerdere hygiënepunten aanwezig.

DESINFECTEREN 
Bij binnenkomst in onze clubs vragen wij je je handen te desinfecteren me het aanwezige desinfectiemateriaal.  Ook gedurende het bezoek vragen we je de handen opnieuw te desinfecteren bij de daarvoor aangegeven hygiënepunten.

HET GEBRUIK VAN EEN EIGEN HANDDOEK EN BIDON IS VERPLICHT
Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht. Daarnaast is het aan te raden om een eigen matje mee te nemen naar yoga, pilates en andere groepslessen. Heb je die niet, neem dan een grote (hand)doek mee. 

TOEZICHT
Op ieder moment is er in de club iemand aanwezig die verantwoordelijk is voor het handhaven van de regels. Ons personeel is te herkennen aan bedrijfskleding. Volg de instructies van het personeel te allen tijde op.

RESERVEREN VERPLICHT

 • Vooraf reserveren is verplicht voor alle activiteiten: fitness, eGym, squash en alle (virtuele) groepslessen
 • Je kunt 3 dagen (72 uur) van tevoren reserveren voor de door jou gewenste activiteit
 • Ben je verhinderd of heb je klachten? Dan kan je je reservering tot 2 uur van te voren annuleren in onze Sportivity app. Ga hiervoor in de Sportivity app naar je reserveringen, selecteer je reservering en kies voor ‘UITSCHRIJVEN VOOR DEZE RESERVERING’. Wil je de reservering binnen 2 uur van te voren annuleren dan lukt dit nu niet meer via de app.  We verzoeken je dan telefonisch te annuleren door contact op te nemen met de receptie via 0317-317652
 • Wil je je reservering wijzigen? Annuleer hem dan en maak een nieuwe reservering
 • Zorg dat niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je reservering aanwezig bent
 • Zonder reservering geen toegang!

PROTOCOL

 • Een bezoek aan de club is uitsluitend mogelijk na reservering vooraf. Gebruik hiervoor onze Sportivity app.
 • Voorafgaand aan of bij binnenkomst aan clubs werken sporters mee aan de triage. Zieke sporters moeten direct naar huis.
 • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden).
 • Blijf thuis als iemand uit jouw huishouden verhoging heeft en/of benauwdheidsklachten.
 • Blijf thuis als je ziek bent geweest in de afgelopen 72 uur.
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Kom je met de fiets of scooter? Parkeer deze dan in de fietsenrekken, niet voor het pand of op de weg. Dit i.v.m. met de toe- en afstroom van het loopverkeer.
 • Het meebrengen van je Sjabbens polsbandje om in te checken is verplicht v.m. onze verplichte registratie van bezoekers.
 • Volg de aangegeven looproutes in de club. Geef elkaar de ruimte waar nodig.
 • Sporters zijn verplicht een eigen handdoek mee te nemen en te gebruiken.
 • De kleedkamers, lockers en douches zijn in gebruik. Het verzoek is wel om zoveel mogelijk thuis te douchen en om te kleden, zodat het niet te druk wordt in de kleedkamer. 
 • Kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar de club.
 • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van de les of reservering naar de club.
 • Al het materiaal dient voor én na afloop van gebruik door iedere sporter zelf schoongemaakt te worden met de aanwezige reinigingsspray en papieren doeken.
 • Er wordt daar waar mogelijk 1,5 meter afstand gehouden tot ons personeel en andere sporters.
 • Volg te allen tijde de instructies van het personeel op. Ons personeel is te herkennen aan clubkleding.
 • Wanneer er een les om welke reden dan ook niet door kan gaan, brengen wij je hiervan per e-mail op de hoogte. Zorg dat wij in het bezit zijn van je correcte e-mail adres.
 • Naast bovenstaande maatregelen willen wij iedereen verwijzen naar de website van het RIVM met de meeste recente maatregelen, die wij uiteraard net als iedereen in acht zullen nemen.