Veilig sporten

Ondanks alle versoepelingen is jouw veiligheid nog steeds erg belangrijk voor ons. Om je een verantwoorde en hygiënische sportomgeving te kunnen (én blijven) bieden hebben we een aantal maatregelen getroffen in onze clubs. Zo kunnen jij en onze andere leden zorgeloos genieten van elke workout. Kijk en lees even verder zodat je goed voorbereid naar onze clubs komt!

JE BEZOEK AAN SJABBENS SPORTS & HEALTH

BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN
Uiteraard blijf je wel thuis bij klachten en geven we elkaar zoveel mogelijk de ruimte in de club. Laten we samen zorgen voor een fit en gezond najaar, waarbij sporten een belangrijke rol blijft spelen!

VEILIGHEID VOOROP
Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisatie NL Actief. Samen zorgen we dat sporten en ontspannen zo veilig mogelijk verloopt.

LUCHTVERVERSING
In vrijwel alle ruimtes van de club hebben wij professionele luchtverversingssystemen. Hiermee voeren we vervuilde binnenlucht af en komt er verse buitenlucht binnen. Op plekken waar we dit niet hebben ventileren we extra door ramen en deuren op te zetten.

IN- EN UITCHECKEN
Het meebrengen van je Sjabbens polsbandje om in en uit te checken is verplicht. Door het scannen van je RFID bandje registreren we je bezoek aan de club. Hou daarnaast je CoronaToegangsBewijs (QR-code) en ID kaart bij de hand bij binnenkomst van de club. Buiten de aanvullende regels vanuit het protocol gelden onze eigen huisregels uiteraard ook nog steeds.

SCHOONMAAK
Wij blijven aandacht besteden aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen je om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn in alle ruimtes meerdere hygiënepunten aanwezig.

DESINFECTEREN
Bij binnenkomst in onze clubs vragen wij je je handen te desinfecteren met het aanwezige desinfectiemateriaal.

HET GEBRUIK VAN EEN EIGEN HANDDOEK EN BIDON IS VERPLICHT
Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht.

THUIS SPORTEN
Wil je lekker blijven sporten in de avond of gewoon even thuis of op je werk een workout doen? Dan bieden we de mogelijkheid om lessen en workouts te volgen met de Sjabbens Training App. Deze app geeft je als lid van Sjabbens Sports & Health exclusief en gratis toegang tot meer dan 250 workouts en On Demand lessen. Vind uitdagingen en trainingsschema’s die bij je behoeften passen en stel je vragen aan onze fitness coaches.

Ook gebruik maken van de Sjabbens Training app? Hier lees je hoe je de app download en gratis je account activeert.

BASISREGELS

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in onze clubs
  • Was vaak en goed je handen
  • Geef elkaar - ondanks dat het niet meer 'moet' - de ruimte
  • Nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en desinfecteer je handen na het niezen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen bij de GGD of doe een zelftest. Ook als je al gevaccineerd bent

RESERVEREN

  • Vooraf reserveren is verplicht voor alle (virtuele) groepslessen, eGym en squash
  • Je kunt 3 dagen (72 uur) van tevoren reserveren voor de door jou gewenste activiteit
  • Ben je verhinderd of heb je klachten? Dan kan je je reservering tot 2 uur van te voren annuleren in onze Sportivity app. Ga hiervoor in de Sportivity app naar je reserveringen, selecteer je reservering en kies voor ‘UITSCHRIJVEN VOOR DEZE RESERVERING’. Wil je de reservering binnen 2 uur van te voren annuleren dan lukt dit nu niet meer via de app. We verzoeken je dan telefonisch te annuleren door contact op te nemen met de receptie via 0317-317652
  • Wil je je reservering wijzigen? Annuleer hem dan en maak een nieuwe reservering