VEILIG SPORTEN.

Goed nieuws: er wordt verder versoepeld. Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing. Wat dit betekent voor Sjabbens Sports & Health lees je hieronder:

JE BEZOEK AAN SJABBENS SPORTS & HEALTH

BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN
Uiteraard blijf je wel thuis bij klachten en geven we elkaar zoveel mogelijk de ruimte in de club. Laten we samen zorgen voor een fit en gezond najaar, waarbij sporten een belangrijke rol blijft spelen!

NL ACTIEF
Om het bezoek aan de club veilig te houden werken we volgens de richtlijnen van NL Actief. Door het boeken van een tijdslot zorgen we samen dat de doorstroom zo goed en veilig mogelijk verloopt en er voldoende ruimte blijft tussen de sporters. 

LUCHTVERVERSING
In vrijwel alle ruimtes van de club hebben wij professionele luchtverversingssystemen. Hiermee voeren we vervuilde binnenlucht af en komt er verse buitenlucht binnen. Op plekken waar we dit niet hebben ventileren we extra door ramen en deuren op te zetten. 

IN- EN UITCHECKEN
Het meebrengen van je Sjabbens polsbandje om in en uit te checken is verplicht. Buiten de aanvullende regels vanuit het protocol gelden onze eigen huisregels uiteraard ook nog steeds.

MONDKAPJES
Vanaf zaterdag 26 juni hoef je bij binnenkomst van de club niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Je bent er uiteraard vrij in om een mondkapje te dragen, als je je daar prettig bij voelt!

SCHOONMAAK
Wij blijven aandacht besteden aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen je om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn in alle ruimtes meerdere hygiënepunten aanwezig.

DESINFECTEREN 
Bij binnenkomst in onze clubs vragen wij je je handen te desinfecteren met het aanwezige desinfectiemateriaal.

HET GEBRUIK VAN EEN EIGEN HANDDOEK EN BIDON IS VERPLICHT
Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht.

THUIS SPORTEN
Met je Sjabbens lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot onze nieuwe Sjabbens Training App; het thuisworkout platform van Sjabbens Sports & Health. In onze app vind je meer dan 300 workouts (!) die je thuis en in de club kunt doen, waarvan meer dan 50 zonder materialen of apparaten. Mocht je geen plek vinden in je favoriete groepstraining, probeer dan thuis een van de 200+ videolessen via de app. Met onze training app train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Hier lees je hoe je de app download en gratis je account activeert.

HORECA
Voor onze horeca gelden dezelfde regels als bij reguliere horecagelegenheden. Ga je in de lounge zitten om wat te drinken? Dan moet je met de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test kunnen laten zien. Neem je plaats op het terras? En zit je dus buiten, dan hoef je geen bewijs te laten zien. 

BASISREGELS BLIJVEN GELDEN

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club.
  • Maak de apparatuur schoon voor en na je oefening.
  • Nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en desinfecteer je handen na het niezen.
  • Blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt!

RESERVEREN

  • Vooraf reserveren is verplicht voor alle (virtuele) groepslessen, eGym en squash
  • Je kunt 3 dagen (72 uur) van tevoren reserveren voor de door jou gewenste activiteit
  • Ben je verhinderd of heb je klachten? Dan kan je je reservering tot 2 uur van te voren annuleren in onze Sportivity app. Ga hiervoor in de Sportivity app naar je reserveringen, selecteer je reservering en kies voor ‘UITSCHRIJVEN VOOR DEZE RESERVERING’. Wil je de reservering binnen 2 uur van te voren annuleren dan lukt dit nu niet meer via de app.  We verzoeken je dan telefonisch te annuleren door contact op te nemen met de receptie via 0317-317652
  • Wil je je reservering wijzigen? Annuleer hem dan en maak een nieuwe reservering
Sjabbens_sportivity_Instagram