Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker | 4 tot 8 uur per week (Heteren)

Jij bent heel belangrijk voor onze club: jij zorgt namelijk samen met het team ervoor dat alles er tiptop uitziet en onze leden in een schone omgeving kunnen sporten en relaxen. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zie je graag gelijk resultaat en ga je door tot alles blinkt? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als Schoonmaak Medewerker houd je samen met je collega’s de club schoon voor onze sporters. Wekelijks loop je een vooraf bepaald schoonmaakprogramma door voor alle ruimtes binnen de club.

Wie ben je?
Je kunt zelfstandig werken en bent van nature zeer gastvriendelijk en representatief. We vinden het belangrijk dat je punctueel en accuraat kunt werken, zodat onze sporters kunnen genieten van een schone club. Ervaring in de schoonmaak is een pré. Omdat we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend zijn, verwachten we enige flexibiliteit.

Wanneer ben je beschikbaar?
✔ Dagen en tijden in overleg; overdag tussen 06:00 en 18:00 uur of tussen 21:30 en 23:00 uur

Wie zijn wij?
Sjabbens Sports & Health is niet zomaar een fitnessclub maar een uniek concept met een ruim aanbod van sport & ontspanning op twee mooie locaties. Met onze ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten en om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze 5 zekerheden:

1) Wij ontvangen je met een glimlach
2) Wij bieden je een veilige en schone omgeving
3) Wij kennen je als persoon
4) Wij geven positieve energie
5) Wij stimuleren je om jouw doelen te behalen

Werken bij Sjabbens Sports & Health
Je maakt deel uit van een hecht en ambitieus team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt. Je maakt daarnaast ook deel uit van een succesvol (familie)bedrijf wat bestaat sinds 1974 met een goed toekomstperspectief; het groeiend belang van een goede gezondheid wordt zeker in deze tijd steeds duidelijker! We weten dat mensen het verschil maken, daarom investeren we continu in onze teamleden en is er is volop ruimte voor ontwikkeling.

Wat bieden we jou?
✔ Een warm welkom
✔ Een sportieve en energieke omgeving om in te werken
✔ Een prettige werksfeer en collega’s waar je blij van wordt Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling
✔ De mogelijkheid om voor of na het werken nog even te sporten!

Solliciteren
Enthousiast geworden om te solliciteren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur voor 17 januari a.s. je motivatie en CV naar Endo Sjabbens naar: info@sjabbens.nl