Facilitair Medewerker

Facilitair Medewerker | 4 tot 8 uur per week (Heteren)

Als Facilitair medewerker heb jij een belangrijke rol binnen onze clubs, jij zorgt namelijk samen met het team ervoor dat alles er tiptop uitziet en onze leden in een schone omgeving kunnen sporten en relaxen. Jij weet als geen ander wat er verwacht word en geen stofje ontsnapt aan jouw scherpe oog. Daarnaast denk je mee hoe wij onze club zo schoon mogelijk kunnen houden op een zo efficiënt mogelijke manier.

Dit breng jij mee:
✔ Je hebt ervaring in de schoonmaak
✔ Je hebt oog voor detail en kijkt met een kritische blik
✔ Je bent flexibel
✔ Je bent representatief en van nature gastvriendelijk

Wat bieden we jou:
✔ Een warm welkom
✔ Een sportieve en energieke omgeving om in te werken
✔ Een prettige werksfeer en collega’s waar je blij van wordt
✔ Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling
✔ De mogelijkheid om voor of na het werken nog even te sporten!

Herken jij in een of meer van bovenstaande punten solliciteer dan via de mail.

Wie zijn wij:
Sjabbens Sports & Health is niet zomaar een fitnessclub maar een uniek concept met een ruim aanbod van sport & ontspanning op twee mooie locaties. Met onze ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten en om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze 5 zekerheden:

1) Wij ontvangen je met een glimlach
2) Wij bieden je een veilige en schone omgeving
3) Wij kennen je als persoon
4) Wij geven positieve energie
5) Wij stimuleren je om jouw doelen te behalen

Werken bij Sjabbens Sports & Health
Je maakt deel uit van een hecht en ambitieus team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt. Je maakt daarnaast ook deel uit van een succesvol (familie)bedrijf wat bestaat sinds 1974 met een goed toekomstperspectief; het groeiend belang van een goede gezondheid wordt zeker in deze tijd steeds duidelijker! We weten dat mensen het verschil maken, daarom investeren we continu in onze teamleden en is er is volop ruimte voor ontwikkeling.

Solliciteren
Enthousiast geworden om te solliciteren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur voor 10 april a.s. je motivatie en CV naar Endo Sjabbens naar: info@sjabbens.nl