Frontdesk Medewerker

Frontdesk Medewerker | 10 tot 12 uur per week (bijbaan)

Ben jij minimaal 17 jaar en zoek je een leuke bijbaan? Ben jij gastvrij, een sfeermaker, sportief en dienstverlenend? Leg je moeiteloos contact met mensen en heb je sterke communicatieve vaardigheden? Is het antwoord op deze vragen ‘ja!’? Of (her)ken jij iemand?

Sjabbens Sports & Health is op zoek naar enthousiaste en sportieve collega’s om ons team te versterken!

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bij onze receptie en in de lounge zijn erg dynamisch dus je moet wel van aanpakken houden. Je helpt onze leden met alle vragen, verzorgd de drankjes en vooral: jij bent ons visitekaartje. Jij kent de club op je duimpje. Samen met de rest van het team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach.

Wanneer ben je beschikbaar?
Op zaterdag- of zondagochtend (vast)
✔ Doordeweeks 4-6 uur flexibel inzetbaar

Wie zijn wij?
Sjabbens Sports & Health is niet zomaar een fitnessclub maar een uniek concept met een ruim aanbod van sport & ontspanning op twee mooie locaties. Met onze ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten en om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze 5 zekerheden:

1) Wij ontvangen je met een glimlach
2) Wij bieden je een veilige en schone omgeving
3) Wij kennen je als persoon
4) Wij geven positieve energie
5) Wij stimuleren je om jouw doelen te behalen

Werken bij Sjabbens Sports & Health
Je maakt deel uit van een hecht en ambitieus team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt. Je maakt daarnaast ook deel uit van een succesvol (familie)bedrijf wat bestaat sinds 1974 met een goed toekomstperspectief; het groeiend belang van een goede gezondheid wordt zeker in deze tijd steeds duidelijker! We weten dat mensen het verschil maken, daarom investeren we continu in onze teamleden en is er is volop ruimte voor ontwikkeling.

Wat bieden we jou?
✔ Een warm welkom
✔ Een sportieve en energieke omgeving om in te werken
✔ Een prettige werksfeer en collega’s waar je blij van wordt Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling
✔ De mogelijkheid om voor of na het werken nog even te sporten!

Solliciteren
Enthousiast geworden om te solliciteren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur voor 17 januari a.s. je motivatie en CV naar Endo Sjabbens naar: info@sjabbens.nl