Assistent Club Manager / Allround Medewerker

Assistent Club Manager/Allround Medewerker | 32 tot 38 uur per week

Ben jij een allround fitness of groepslesinstructeur die toe is aan de volgende stap? Wij zoeken namelijk een Assistent Club Manager/Allround Medewerker. Ben jij gastvrij, een sfeermaker, sportief en dienstverlenend? Leg je moeiteloos contact met mensen en heb je sterke communicatieve vaardigheden? Ben je gepassioneerd en vol van energie met een hands on mentaliteit? Is het antwoord op deze vragen ‘ja!’? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze functie.

Wie ben je?

Je bent van nature gastvrij en je hebt een gezonde commerciële instelling. Je denkt in kansen bij het laten groeien van onze clubs. Je ziet het als jouw taak om de leden hartelijk te ontvangen, fysiek te ondersteunen en mentaal te motiveren. Is hospitality jouw ding, heb je een afgeronde mbo-opleiding en relevante werkervaring in de fitnessbranche? Dan zijn we op zoek naar jou! Feeling met het motiveren van collega’s is een pré. Omdat we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend zijn, verwachten we enige flexibiliteit. Je vindt het vanzelfsprekend dat je ook in de avonden en weekenden werkt volgens een vast rooster.

Wat ga je doen? 

Goed contact met de leden is heel belangrijk daarom sta je veel ‘op de vloer’ en breng je het merendeel van je tijd met hen door in de fitness, groepslessen en de lounge
Je benadert leads die telefonisch en via de website binnenkomen
Je geeft rondleidingen door de club en persoonlijk sportadvies
Je begeleidt leden en maakt persoonlijke trainingsschema’s
Je verzorgt small group trainingen in de fitness en evt. groepslessen
Je houdt de sfeer, veiligheid en hygiëne op de club goed in de gaten
Administratieve werkzaamheden zijn voor jou geen probleem
Je bent in het bezit van een sportdiploma zoals Sport & bewegen, Fitvak A, AALO, Les Mills en/of House of Workouts
Samen met het hele team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze sporters gemotiveerd raken en blijven.

Wie zijn wij?
Sjabbens Sports & Health is niet zomaar een fitnessclub maar een uniek concept met een ruim aanbod van sport & ontspanning op twee mooie locaties. Met onze ervaren trainers en uitgebreide lesroosters willen wij iedereen inspireren om te starten met sporten en om te blijven sporten. Daarom besteden we veel aandacht aan onze 5 zekerheden:

1) Wij ontvangen je met een glimlach
2) Wij bieden je een veilige en schone omgeving
3) Wij kennen je als persoon
4) Wij geven positieve energie
5) Wij stimuleren je om jouw doelen te behalen

Werken bij Sjabbens Sports & Health
Je maakt deel uit van een hecht en ambitieus team waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt. Je maakt daarnaast ook deel uit van een succesvol (familie)bedrijf wat bestaat sinds 1974 met een goed toekomstperspectief; het groeiend belang van een goede gezondheid wordt zeker in deze tijd steeds duidelijker! We weten dat mensen het verschil maken, daarom investeren we continu in onze teamleden en is er is volop ruimte voor ontwikkeling.

Wat bieden we jou?
✔ Een warm welkom
✔ Een sportieve en energieke omgeving om in te werken
✔ Een prettige werksfeer en collega’s waar je blij van wordt Goede arbeidsvoorwaarden met pensioenregeling
✔ De mogelijkheid om voor of na het werken nog even te sporten!

Solliciteren
Enthousiast geworden om te solliciteren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur voor 17 januari a.s. je motivatie en CV naar Endo Sjabbens naar: info@sjabbens.nl