Zoek je een sportschool in Renkum? Dan ben je bij Sjabbens Sports & Health op het goede adres

Sjabbens Sports & Health is een luxe sportschool in Renkum waar alle leeftijden terecht kunnen om te sporten. Sjabbens heeft hoogwaardige faciliteiten en een compleet aanbod voor het hele gezin, daarnaast beschikken ze over wellness faciliteiten zoals een zonnebank en sauna.

Dé sportschool in Renkum met het grootste aanbod groepslessen

Met meer dan 120 groepslessen per week heeft Sjabbens een uniek aanbod als sportschool in Renkum. De groepslessen worden gegeven door ervaren trainers die ervoor zorgen dat de groepslessen op hoog niveau gegeven worden. Wanneer je groepslessen wilt volgen bij een sportschool in Renkum is Sjabbens Sports & Health zeker de beste optie.

eGym bij een sportschool in Renkum?

Ook dan is Sjabbens Sports & Health het juiste adres voor u, zij hebben namelijk als enige sportschool in Renkum beschikking over eGym. Met eGym verbetert u de spierkwaliteit zo effectief mogelijk, slechts 1 á 2 keer 30 minuten is genoeg om resultaat te boeken. Een uniek aanbod als sportschool in Renkum waardoor u zich snel fitter gaat voelen.

Ook de jeugd kan terecht bij Sjabbens Sports & Health

Jeugdlessen zijn ook te volgen bij onze Sportschool in Renkum. Met taekwondo, streetdance, judo en kids bootcamp/bodyboxx is er voor de jeugd genoeg te doen. Naast dat de kinderen zelf kunnen sporten bij onze Sportschool in Renkum is er ook drie ochtenden per week een kinderopvang. Terwijl u aan het fitnessen bent zorgt een ervaren begeleider voor de kinderen.

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!