Sportschool in Heteren gezocht? Kom sporten bij Sjabbens!

Voor een sportschool in Heteren hoeft u niet lang te zoeken, met Sjabbens Sports & Health bent u namelijk helemaal op u plek. Bij onze Sportschool in Heteren kunt u individueel sporten, maar ook in groepsverband met ons vele groepslessen. Kom een keer langs en dan merkt u zelf hoe leuk sporten bij Sjabbens is.

Groepslessen bij onze sportschool in Heteren

De groepslessen bij de sportschool in Heteren zijn er op gericht om u te motiveren en u te laten inspannen. Ons aanbod van groepslessen is groot zodat er voor iedereen wel een groepsles beschikbaar is die goed bij hem of haar past. De lessen bij onze sportschool in Heteren worden meestal op muziek gegeven voor een extra boost.

De sportschool in Heteren met uitstekende begeleiding

De instructeurs die bij de sportschool in Heteren werken beschikken over de juiste kwaliteiten om u te begeleiden bij het sporten. Onze instructeurs zijn professioneel, hebben veel kennis over hun vakgebied en zijn ervaren. Op deze manier bent u verzekerd van hoge kwaliteit wanneer u bij onze sportschool in Heteren komt sporten.

Onze sportschool in Heteren is zeven dagen per week open

Bij onze sportschool in Heteren kunt u zeven dagen per week sporten. Ook op zaterdag en zondag zijn wij namelijk geopend. Doordeweeks kunt u bij onze sportschool in Heteren terecht vanaf negen uur tot twaalf uur in de ochtend en van vier uur s’ middags tot negen uur s’ avonds. Op zaterdag en zondag zijn wij alleen in de ochtend open van negen tot twaalf.

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!