XCORE

XCORE bij Sjabbens in Heteren of Renkum

XCORE bij Sjabbens in Heteren of Renkum is een 45 minuten durende effectieve, eenvoudige en intense core training. Het is een staande core training waardoor je naast buik- en rugspieren ook nog eens cardio traint. Ook de muziek draagt bij aan een motiverende en stimulerende sfeer tijdens een les XCORE. Met een mix van de beste hits wil jij alles geven tijdens deze explosieve oefeningen. Voor je het weet heb je er alweer een energieke les op zitten! 

Wat is XCORE?

XCORE staat voor Extreme Core. De workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer. Dit is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO trainer voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en bied je de beste training voor je core.

Waarom kiezen voor XCORE bij Sjabbens in Heteren of Renkum?

Een aantal voordelen aan XCORE bij Sjabbens in Heteren of Renkum: 

  • Je verbetert je conditie
  • Je versterkt je spieren en bindweefsel
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Vergroot je uithoudingsvermogen

 

Je onderrug werkt samen met je buikspieren en dat zorgt ervoor dat je in balans blijft. De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze training haalt. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat jij de oefeningen veilig uitvoert. Door de uitgebreide kennis van de trainers, creëren ze een veilige en effectieve les waarbij je snel resultaten behaald.

Meedoen? Meld je aan voor een gratis dagpas!

Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Tijdens de XCORE lessen bij Sjabbens in Heteren of Renkum gaan effectiviteit en plezier samen. Wij willen jou de kans geven om te ontdekken of XCORE iets voor jou is. Met een gratis dagpas kan dat. Probeer XCORE uit en laat je verrassen!

Voordelen
  • Je verbetert je conditie
  • Je versterkt je spieren en bindweefsel
  • Je verbrandt veel calorieën

Lesaanbod

Renkum

Maandag:
10:30 -
11:15
45'
Woensdag:
10:30 -
11:15
45'
Donderdag:
20:00 -
20:45
45'
Zondag:
11:30 -
12:15
45'

Heteren

Dinsdag:
19:00 -
19:45
45'

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!