Jiu Jitsu

Jiu Jitsu in Renkum

Je lichaam en geest allebei trainen tijdens een groepsles? Met Jiu Jitsu in Renkum verbeter jij je fysieke en mentale weerbaarheid. Je leert aanvallen herkennen en pareren, door te anticiperen op de aanval. Tijdens de groepsles Jiu Jitsu in Renkum krijg je te maken met verschillende verdedigingstechnieken en deze leer je op de juiste manier toe te passen. De lessen helpen je om meer weerbaar te worden. Terwijl je tegelijkertijd ook nog op een leuke en leerzame manier aan je conditie en spieropbouw werkt.

Wat is Jiu Jitsu?

Jiu Jitsu is een vechtsport die zijn oorsprong vindt in Japan. Het is een technische zelfverdedigingssport waarbij de verdediger in een paar seconden een aanvaller kan controleren of uitschakelen. Tijdens de groepsles Jiu Jitsu in Renkum wordt er veel van je lichaam en geest gevraagd, maar het levert je ook veel op. Door het volgen van de Jiu Jitsu lessen vergroot je je zelfvertrouwen en werk je tegelijkertijd aan een sterk en flexibel lichaam. Wanneer je de technieken onder de knie hebt, ben je in staat jezelf goed te verdedigen.

Verschillende verdedigingstechnieken

De Jiu Jitsu lessen in Renkum zijn bedoeld om je verschillende verdedigingstechnieken aan te leren, die je kan gebruiken wanneer je in bedreigende situaties terecht komt. Jiu Jitsu kenmerkt zich door de vele technieken: schop-, stoot- en slagtechnieken in combinatie met werp-, breek/klem- en verwurgingstechnieken, zowel staand als op de grond. Zoek je een groepsles die op een leuke en leerzame manier bijdraagt aan je fysieke en mentale gezondheid? Dan is Jiu Jitsu bij Sjabbens iets voor jou!

Lesaanbod

Renkum

Maandag:
20:15 -
21:15
60'
Vrijdag:
19:30 -
20:30
60'

Heteren

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!