Dance & Shape

Dance & Shape bij Sjabbens Sports & Health

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met Dance & Shape bij Sjabbens in Renkum en Heteren. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Daarnaast werken we ook aan het verstevigen van de buik-, been- en bilspieren!

Voordelen van Dance & Shape

Een aantal voordelen van Dance & Shape bij Sjabbens in Renkum en Heteren zijn:

  • Leer nieuwe dance moves
  • Strakkere buik, benen en billen
  • Veel calorieën verbranden
  • Een betere conditie

 

Dance & Shape kun je aanpassen naar jouw eigen niveau. De instructeur geeft namelijk verschillende opties. Het is daarom ook een groepsles die toegankelijk is voor iedereen. Een gemiddeld fitnessniveau is een pré, maar je hoeft niet over een bijzonder goede coördinatie te beschikken. De instructeurs bij Sjabbens zijn getraind in het coachen en begeleiden van nieuwe deelnemers, daarom zit je hier helemaal goed.

Meedoen? Meld je aan voor de gratis proefles!

Train je uithoudingsvermogen, leer de leukste dance moves, versterk je spieren en verbrand veel calorieën. Tijdens de Dance & Shape lessen bij Sjabbens in Heteren of Renkum gaan effectiviteit en plezier samen. Wij willen jou de kans geven om te ontdekken of Dance & Shape iets voor jou is. Door middel van een gratis proefles kan dit. Probeer Dance & Shape uit en laat je verrassen!

Lesaanbod

Renkum

Maandag:
20:00 -
20:50
50'
Donderdag:
19:00 -
19:50
50'

Heteren

Woensdag:
19:30 -
20:30
60'

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!