BOXING

BOXING voor senioren is gericht op leden boven de 18. De lessen zijn gericht op de technieken van het kickboksen, waarbij het accent steeds op een ander aspect van de sport ligt. Je oefent met stoot- en traptechnieken, leert aanvallen en verdedigen, je wordt beter in het reageren en je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk kun je je kennis en vaardigheden testen in het sparren, vriendschappelijke mini wedstrijdjes. Hoewel het een vechtsport blijft, spelen veiligheid, blessurepreventie en respect een grote rol in de lessen.

Wat doe je?
Bij BOXING leer je uiteraard stoten en trappen, maar ook spelinzicht, strategie, toegepaste psychologie, bewegen en zelfvertrouwen komen aan bod. Hierbij train je op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen, maar ook mindset, balans, evenwicht, coördinatie, zelfvertrouwen en lenigheid komen aan bod.

Wie doet mee? 
BOXING voor senioren is breed toegankelijk. De groep bestaat momenteel uit leden van 18-55 jaar, beginnelingen en ervaren kickboksers, mannen en vrouwen, weinig en veel vechtsport ervaring.
Veel mensen komen alleen, in koppels komen is zeker niet verplicht!

Wat heb je nodig?
Passende kleding, bindsels/bandages, kickboks handschoenen, kickboks scheenbeschermers, bitje, bidon, handdoek en een tok voor de heren. Je mag twee keer ons leenequipment gebruiken om te kijken wat je ervan vindt.

Lesaanbod

Renkum

Dinsdag:
17:00 -
18:00
18:00 -
19:00
19:00 -
20:00
60'

Heteren

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!