Boxing 8 t/m 17 jaar

Onze BOXING lessen voor de jeugd zijn qua leeftijd onderverdeeld in minioren (8 t/m 12 jaar) en junioren (13 t/m 17 jaar). De lessen zijn gericht op de technieken van het kickboksen, waarbij het accent steeds op een ander aspect van de sport ligt. Er zit altijd een spel element in, tot grote vreugde van de leden. Je oefent met stoot- en traptechnieken, leert aanvallen en verdedigen, je wordt beter in het reageren en je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk kun je je kennis en vaardigheden testen in het sparren, vriendschappelijke miniwedstrijdjes. Hoewel het een vechtsport blijft, spelen veiligheid, blessurepreventie en respect een grote rol in de lessen.

Wat doe je?
Bij BOXING leer je vanuit een laagdrempelige speelsheid uiteraard stoten en trappen, maar ook discipline, spelinzicht, strategie, bewegen en zelfvertrouwen komen aan bod. Hierbij train je op kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, conditie en doorzettingsvermogen, maar ook mindset, balans, evenwicht, coördinatie, zelfvertrouwen en lenigheid komen aan bod.

Wie doet mee? 
BOXING voor de jeugd  is breed toegankelijk. De groepen bestaan momenteel uit zeer verschillende leden, beginnelingen en ervaren kickboksers, jongens en meiden, weinig en veel vechtsport ervaring.

Lesaanbod

Renkum

Dinsdag:
17:00 -
18:00
18:00 -
19:00
19:00 -
20:00
60'

Heteren

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!