Bodystep

Bodystep bij Sjabbens in Renkum

Zoek jij een workout die gericht is op cardio en waar je snel fit van wordt? Op onze motiverende muziek trotseer jij de steps alsof het niets is. Na het voltooien van deze cardio-workout loop jij voldaan de sportschool uit. Train je billen, benen en buik tijdens de les Bodystep bij Sjabbens in Renkum. Waarom zou je wachten met aanmelden voor deze effectieve workout? Step je fit!

Wat is Bodystep?

Bodystep bij Sjabbens in Renkum is een cardio-workout voor het hele lichaam waar je snel fit van wordt. De kern van Bodystep is in principe heel simpel: je kan het vergelijken met een trap op en af lopen. Het is een combinatie van cardiopieken, die afgewisseld wordt met lunges en squats om je benen te trainen. Bodystep is een les van Les Mills, vernoemd naar een oud-atleet uit Nieuw-Zeeland.

Waarom kiezen voor Bodystep bij Sjabbens in Renkum?

Een aantal voordelen van Bodystep bij Sjabbens in Renkum: 

  • Verbetering van de conditie
  • Strakkere benen en billen
  • Betere coördinatie en lenigheid

We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. Het kan even duren voordat je je comfortabel voelt op de steps, maar de instructeur geeft je altijd genoeg opties en wisselt snelle bewegingen af met rustige oefeningen. Daardoor is Bodystep toegankelijk voor iedereen. Met een goede les als deze verbrand je veel calorieën. 

 

Vraag je je af hoe intensief deze groepsles is? Dit bepaal je zelf door de hoogte van de step te bepalen. Hoe hoger de step, hoe meer calorieën je zult verbranden. 

Meedoen? Meld je aan voor een gratis dagpas!

Binnen no-time voel je je fitter en gezonder. Daarnaast werk je ook nog eens aan je coördinatievermogen, hoe mooi is dat? Ook wisselt de les Bodystep iedere 3 maanden van oefeningen en muziek, om zo de les leuk en uitdagend te houden. Ben jij benieuwd of Bodystep bij jou past? We zien je graag bij de Bodystep van Sjabbens in Renkum. Probeer nu door deel te nemen aan de gratis proefles met een dagpas.

Voordelen
  • Verbetering van de conditie
  • Strakkere benen en billen
  • Betere coördinatie en lenigheid

Lesaanbod

Renkum

Dinsdag:
19:30 -
20:25
55'
Zaterdag:
10:00 -
10:55
55'

Heteren

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!