BodyCombat

BodyCombat bij Sjabbens in Renkum

Is BodyCombat de perfecte workout voor jou? Sjabbens biedt nu een energieke en krachtige groepsles aan: de BodyCombat bij Sjabbens in Renkum. Het bijzondere aan deze groepsles is dat je geen fysieke tegenstander hebt. De intensiteit van de groepsles is hoog, van deze groepsles ga jij zeker zweten!

Wat is BodyCombat?

BodyCombat bij Sjabbens in Renkum is een high-energy workout. De workout is geïnspireerd op de verre oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Het is een groepsles van Les Mills, vernoemd naar een oud-atleet uit Nieuw-Zeeland. 

Tijdens BodyCombat vecht je tegen een denkbeeldige tegenstander en doe je geen moeilijke bewegingen. Deze cardio workout vergt veel kracht en energie. De les is explosief en ontspannend tegelijkertijd. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en na afloop van de BodyCombat voel je je een echte kampioen!

Voordelen van Bodycombat bij Sjabbens

Een aantal voordelen van BodyCombat bij Sjabbens in Renkum zijn:

  • Gespierde armen, rug en benen 
  • Een strakke buik
  • Veel calorieën verbranden
  • Een betere coördinatie, meer snelheid en een betere techniek
  • Een betere conditie

BodyCombat kun je aanpassen naar jouw eigen niveau. De instructeur geeft namelijk verschillende opties. Het is daarom ook een groepsles die toegankelijk is voor iedereen. Een gemiddeld fitnessniveau is een pré, maar je hoeft niet over een bijzonder goede coördinatie te beschikken. De instructeurs bij Sjabbens zijn getraind in het coachen en begeleiden van nieuwe deelnemers, daarom zit je hier helemaal goed.

Meedoen? Vraag een gratis dagpas aan!

Stomp, schop, spring, en schreeuw alles eruit zonder schade aan te richten tijdens de les BodyCombat bij Sjabbens in Renkum. Elke 3 maanden wissel je van choreografie zodat de lessen uitdagend blijven. Ben jij op zoek naar een krachtige training? Dan is BodyCombat bij Sjabbens in Renkum iets voor jou! We zouden het leuk vinden om je te verwelkomen als nieuw lid! Vraag daarom een gratis dagpas aan en ontdek of de BodyCombat bij Sjabbens wat voor jou is!

 

Voordelen
  • Gespierde armen, rug en benen
  • Een strakke buik
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Betere coördinatie, meer snelheid
  • Je wordt sterker

Lesaanbod

Renkum

Woensdag:
20:00 -
21:00
60'

Heteren

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!