Bodyattack

BodyAttack bij Sjabbens in Renkum

Wil jij graag aan een groepsles deelnemen, maar zijn BodyPump, BodyCombat en RPM wat te zwaar voor jou? Dan zit je bij Body Attack in Renkum helemaal goed. Met deze high-energy interval training doe je oefeningen op jouw niveau met motiverende muziek. Geef je uithoudingsvermogen een boost met deze full body training!

Wat is BodyAttack?

Body Attack is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint. Het is een les van Les Mills, vernoemd naar een oud-atleet uit Nieuw-Zeeland.

Body Attack lijkt een beetje op Aerobics. Bij Aerobics houdt je constant contact met de grond, maar bij Body Attack is dit niet het geval. Tijdens de les komen er ook sprongen voor. Ook ligt het tempo bij Aerobics lager, waardoor dit gezien kan worden als minder intensief. 

Waarom kiezen voor BodyAttack in Renkum?

Een aantal voordelen van Body Attack bij Sjabbens in Renkum zijn:

  • Je voelt je sterker in het dagelijkse leven
  • Je lichaam wordt snel strakker en sterker
  • Verbetering van de coördinatie en lenigheid

 

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je indien dat nodig is. Body Attack daagt je grenzen op een gezonde manier uit en je boekt snel resultaten. Ook kun je de les aanpassen naar jouw eigen fitnessniveau. Volg de low-impact opties en bouw het niveau op. 

De les is opgebouwd uit 10 nummers, waarvan specifiek het laatste nummer is bedoeld voor buikspieroefeningen. Ook worden de muziek en de oefeningen om de 3 maanden gewisseld, zodat de groepsles uitdagend en vernieuwend blijft.

Meedoen? Meld je aan voor de gratis dagpas!

Wil jij meedoen aan een groepsles waar je veel energie van krijgt? Dan zit je met Body Attack bij Sjabbens in Renkum helemaal goed. Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen en laat je uitdagen door onze instructeurs. Ontdek bij Sjabbens in Renkum of Body Attack iets voor je is. Kom snel langs voor een sportieve activiteit!

Voordelen
  • Je voelt je sterker in het dagelijkse leven
  • Je lichaam wordt snel strakker en sterker
  • Verbetering van de coördinatie en lenigheid

Lesaanbod

Renkum

Zondag:
09:00 -
10:00
60'

Heteren

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!