Nieuws

.

Maatregelen Coronavirus

Beste sporters, Ik heb continu aangegeven dat wij binnen de clubs van Sjabbens Sports & Health de richtlijnen van het RIVM en de overheid zullen

Weight loss challenge

Wij zoeken 45 mensen die in 12 weken 5 tot 8 kilo willen afvallen! Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede

FIT & VITAAL IN 30 MINUTEN

eGym Renkum bij Sportschool Sjabbens (124)

Trainen op de eGym is vrij eenvoudig. Deze cirkeltraining bestaat uit 8 volautomatische krachttoestellen die aangestuurd worden door slimme software. 

VYTAL VOEDING & COACHING

Facebook-cover-VYTAL-750x500

Vytal is de makkelijkste manier om af te vallen, aan te komen of gezonder te eten zonder dat je je eigen voedingspatroon compleet hoeft om te gooien! Jij krijgt een handige app waarin je precies kan zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken, volledig rekening houdend met jouw voorkeuren! En dat niet alleen, want VYTAL komt met meer dan 800 lekkere recepten, een handig boodschappenlijstje en zelfs de mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen!

(JEUGD) JUDO

Fitness Renkum Heteren (10)

Judo wordt als sport gezien als één van de betere als het gaat om ontwikkeling, dat hoor en lees je op verschillende plekken. Maar wat zijn nu die specifieke voordelen die het judo jou kan bieden?

Favicon Sjabbens

PAST SJABBENS OOK BIJ JOU?

Of je nu wilt sporten met je partner, met de buurvrouw, de kinderen of met vrienden: sporters van alle leeftijden voelen zich thuis bij Sjabbens Sports & Health.