Judo in Renkum doe je bij Sjabbens Sports & Health

Voor judo ben je bij Sjabbens Sports & Health op de juiste plek. Judo in Renkum is meer dan sport, de normen en waarden die je leert met judo kunnen in het dagelijkse leven zo overgenomen worden. Verder zorgt Judo voor een brede motorische ontwikkelingen voor de jeugd en conditieverbetering.

Wat zijn de voordelen van Judo in Renkum?

Met Judo in Renkum leer je onder andere valbeheersing, deze beheersing heeft ook buiten Judo om een positief effect, wanneer je valt buiten de dojo weet je namelijk hoe je hier mee om moet gaan. Judo in Renkum helpt daarnaast met de kracht, na elke les wordt je een klein beetje sterker. Ook draagt Judo bij aan een verbetering van het zelfvertrouwen, dit komt door de karakter van de sport.

Judo in Renkum doe je niet alleen

De sport Judo kun je niet in je eentje beoefenen er is altijd sprake van samenspel. Ook binnen de lessen Judo in Renkum ben je veel als groep bezig met verschillende spellen en trainingsvormen. Op deze manier leer je de sport, maar ook elkaar als groep beter kennen, je bent nooit alleen.

Discipline en toewijding

Judo in Renkum staat gelijk aan discipline en toewijding. Deze twee eigenschappen zijn niet weg te denken uit de Sport, en hebben daarnaast een positief effect op het dagelijks leven. Elke judoka die Judo in Renkum beoefent mag daarom ook trots zijn op deze twee eigenschappen.

Neem contact met ons op