fbpx

Fysiotherapie Wageningen

.

Fysiotherapie bij Sjabbens

Fysiotherapie in Wageningen? Maak een afspraak bij Fysio Dynamic, Sjabbens Sports & Health

Voor Fysiotherapie in Wageningen kunt u bij Fysio Dynamic terecht. Op onze locatie bij Sjabbens Sports & Health bieden onze fysiotherapeuten u behandeling en begeleiding bij blessures. Ook voor de behandeling van sportblessures kunt u bij ons terecht.

Goed en soepel bewegen door Fysiotherapie in Wageningen

Niet voor iedereen is goed en soepel bewegen even vanzelfsprekend, bij fysiotherapie in Wageningen kijken we naar de verschillende oorzaken die hiervoor zorgen. Uiteraard zorgen we vervolgens voor een plan om deze oorzaken ook op te lossen. Soms kan dit op de korte termijn, en in andere gevallen moet u een lange termijn werken aan uw blessure of klacht. Bij fysiotherapie in Wageningen doen wij er in ieder geval alles aan om de klachten te verhelpen.

Houding- en bewegingsklachten

Fysiotherapie in Wageningen draait om het toepassen van oefeningen, massage en fysische therapie om de afwijkingen van normale lichaamshoudingen en/of lichaamsfuncties te behandelen of te voorkomen. Bij Fysio Dynamic helpen we u uw houding- of bewegingsklachten te verbeteren.

Een afspraak of meer te weten komen

Wilt u meer weten over de fysiotherapie in Wageningen  bij Fysio Dynamic? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Direct een afspraak maken voor een behandeling? Dat kan! Laat u gegevens achter op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.