EGYM bij Sjabbens in Renkum

In Renkum hebben we de EGYM cirkel voor iedereen die fitter, vitaler en gezonder wil worden in slechts 2 trainingen per week van 30 minuten. De perfecte oplossing voor de mensen die weinig tijd hebben. Of natuurlijk gewoon voor de mensen die niet van sporten houden maar wel fit en gezond willen blijven.

Wat is eGym?

EGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden. Tijdens de EGym training in Renkum train je alle grote spiergroepen. Onze fitness coaches stellen tijdens een persoonlijke intake alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. Zo weet je zeker dat je altijd traint op een niveau geschikt voor jou!

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Voordelen van EGym

De eGYM in Renkum helpt al veel mensen met het behalen van hun sportieve doelen. En dat is logisch want de EGYM cirkel brengt vele voordelen met zich mee. Hieronder zullen we er een aantal uitlichten.

 1. Veilig, effectief & comfortabel
  Doordat je altijd een introductie hebt met één van de professionele instructeurs die de machines perfect op maat voor jou instellen, weet je zeker dat je altijd op de juiste manier traint. We zorgen ervoor dat je niet te zwaar of te licht begint. Hierdoor is er altijd een goede balans tussen veilig, effectief & comfortabel.
 2. Leuk, makkelijk & motiverend
  Met de EGYM trainingen wissel je vlot tussen 8 verschillende apparaten waardoor het niet snel saai wordt. Overigens hoef je maar 2 keer per week te trainen en weet je altijd waar je aan toe bent door de goede begeleiding, dit maakt het makkelijk. Ook haal je met 2x in de week een half uur trainen al resultaat en dat werkt natuurlijk erg motiverend.
 3. Tijdsefficiënt: 2x per week 30 minuten
  Je hebt een druk leven en niet dagelijks tijd om een uur in de sportschool te zijn. Bij Sjabbens begrijpen we dat als geen ander. Juist dan kan trainen met de EGYM in Renkum een uitkomst bieden. Door de effectieve trainingen haal je al resultaat met 2 trainingen van 30 minuten per week. Zo blijf je fit en hou je genoeg tijd over voor andere dingen.
 4. Altijd inzicht in je trainingsresultaten via je smartphone
  De EGYM is zo effectief, omdat het altijd jouw trainingen en resultaat bijhoudt. Hierdoor weet je precies hoe ver je bent en waar je aan toe bent. Deze resultaten kun je zelf ook inzien in door de EGYM app. Hierin kun jij je resultaten en trainingen zien. Dit motiveert enorm!

Is EGYM in Renkum iets voor jou?

Heb jij weinig tijd? Hou je niet van sporten? Wil je niet dagelijks een uur in de sportschool zijn maar wel gezond zijn? Dan is trainen met EGYM waarschijnlijk perfect voor jou. Maar om daar zeker van te zijn krijg je eerst altijd een GRATIS proefles. Probeer een EGYM training en kom erachter of het écht iets voor je is!

Claim nu jouw gratis dagpas!

GRATIS DAGPAS

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een gratis dagpas aanvragen!