LAATSTE NIEUWS.

UPDATE: 1 JUNI

TERUG NAAR BIJNA NORMAAL! 💪🏻🥳

YEAAAHHH!!! Voor iedereen die afgelopen vrijdag de persconferentie gisteren heeft gemist; er komen vanaf zaterdag 5 juni verdere verruimingen en meer mogelijkheden voor binnen! Dat betekent dat onze groepslessen weer naar binnen mogen, dat je weer een drankje kunt drinken na het sporten en dat de sauna’s en douches weer gebruikt kunnen worden. Wij al zijn druk aan het werk om alles in gereedheid te brengen voor ‘terug naar bijna normaal’. En daar zijn we erg dankbaar voor! 🙏🏻

Je mag van ons verwachten dat we ons uiterste best zullen doen om je veilig en verantwoord te laten sporten en dat wij alles op alles zullen zetten om zoveel mogelijk capaciteit te bieden binnen de richtlijnen. Wat we je van jou verwachten is je medewerking. Probeer waar mogelijk buiten piektijden te reserveren. Kijk, nu de meeste van ons thuiswerken, eens naar de mogelijkheden buiten je reguliere sportuurtje. Houd je aan het protocol, reserveer je training op tijd en volg de instructies van het personeel op. Zo maken we het binnen sporten voor iedereen weer een feestje!

We hebben de afgelopen twee weken genoten van de energie die we samen hebben bij Sjabbens Sports & Health. Vrolijke gezichten, toestellen in beweging en lol tijdens de groepslessen. Het is zo fijn om iedereen weer te zien en te mogen verwelkomen! Ben je nog niet wezen sporten?!? Maak dan snel je eerste reservering! Wil je eerst even komen kijken hoe het er nu aan toe gaat en hoe we alles hebben geregeld? Maak dan een afspraak via info@sjabbens.nl of bel met 0317-317652. We helpen je graag weer op gang al is het maar omdat werken aan je fitheid en weerstand juist nu niet uitgesteld zou mogen worden.

Graag tot snel!

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health

WAT VERANDERD ER VANAF 5 JUNI?

– Groepslessen mogen weer naar binnen met anderhalve meter afstand.
– Contactsporten voor volwassen zoals jiu-jitsu, teakwondo en boxing zijn weer toegestaan. Afstand houden is niet nodig.
– De kleedkamers en douches zijn weer te gebruiken.*
– De sauna’s in Renkum gaan weer open.
– Onze zonnebanken zijn ook weer te reserveren voor niet-leden.
– Het is weer mogelijk om voor en na het sporten wat te drinken op een zitplek.

* Het verzoek is wel om dit zoveel mogelijk thuis te doen, om drukte te voorkomen!

BELANGRIJK 
Het blijft noodzakelijk om je bezoek te reserveren via onze Sportivity app. Dit geldt voor fitness, eGym, en alle (virtuele) groepslessen. Wil je komen squashen of gebruik maken van onze zonnebanken, dan reserveer je bij de receptie of telefonisch.

BASISREGELS BLIJVEN GELDEN 
Hou je altijd aan de basisregels: voldoende afstand, materialen schoonmaken na gebruik en blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt. Bij binnenkomst en vertrek, het rondlopen in onze clubs en onderweg van en naar de fitness en je les is een mondkapje verplicht. Deze mag uiteraard af als je begint aan je training. Bedankt voor je medewerking!

WAT ZIJN DE REGELS PER FACILITEIT?

FITNESS
Fitness kan geboekt worden per 1,5 uur. Is dit te lang, dan mag je binnen dat tijdslot ook later naar de club komen. Gedurende de start- en eindtijd van je tijdslot mag je gebruik maken van de fitnessruimte voor je workout. Voor de eindtijd van je tijdslot dien je de fitnessruimte te verlaten. Er loopt elke ochtend en avond een fitness coach rond waarbij je (op 1,5 meter) terecht kan met je vragen over je training. Heb je behoefte aan meer hulp? Dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden.

eGYM
Maak je gebruik van de eGym cirkel, dan kan je hiervoor een reservering van 45 minuten maken. Kies hierbij voor een eGym reservering. Per reserveringsblok hebben we ruimte voor 6 personen. Een warming-up kan je doen op één van de cardio toestellen. Mocht je na het eGym circuit nog gebruik van de andere fitnessfaciliteiten willen maken dan hoef je daar geen extra fitnessreservering meer voor te maken.

GROEPSLESSEN
Alle groepslessen worden weer gegeven in de groepsleszalen binnen in de clubs. Op de grond staan vlakmarkeringen waar je kunt gaan staan zodat er voor iedereen ruim voldoende afstand is om veilig te sporten. Het is verplicht je eigen materiaal schoon te maken na gebruik. Reserveren kan via onze Sportivity app.

Les Mills Virtual
De gehele dag kunnen er in beide clubs virtuele workouts van Les Mills worden gevolgd. Dit is meteen een mooie oplossing voor het zelfstandig uitvoeren van je favoriete groepsles in de club. Met Les Mills Virtual zijn de beste fitness lessen ter wereld nu virtueel voor jou beschikbaar op meerdere momenten per dag en in een kleinschalige en veilige setting. Onder begeleiding van virtuele instructeurs kun je alles geven tijdens een BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM, BODYCOMBAT, SH’BAM of LES MILLS SPRINT workout van 30 of 45 minuten. Reserveren kan via onze Sportivity app.

Jeugdlessen
Al onze jeugdlessen zijn alweer een tijdje begonnen en ook weer regulier binnen. Kinderen met klachten blijven uiteraard thuis.

SQUASH
Een squashbaan reserveren en samen squashen? Ook dat mag weer gewoon! Reserveren kan bij de receptie of telefonisch via 0317-317652.

KLEEDKAMERS, LOCKERS EN DOUCHES
De kleedkamers, lockers en douches mogen weer ook gebruikt worden. Het verzoek is wel om zoveel mogelijk thuis te douchen en om te kleden, zodat het niet te druk wordt in de kleedkamer. In de kleedkamer moet overal anderhalve meter afstand worden gehouden.

ZONNEBANK
Het is voor iedereen weer mogelijk om gebruik te maken van onze zonnebanken. Reserveer hiervoor bij de receptie of telefonisch via 0317-317652.

SAUNA’S
De sauna’s in Renkum mogen weer worden gebruikt. Zowel in de saunacabine als in de relaxruimte moet je anderhalve meter afstand houden. Dat betekent ook dat er een maximaal 2 personen tegelijkertijd van de sauna of relaxruimte gebruik kunnen maken. 

KINDEROPVANG
De kinderopvang in Renkum is geopend op maandag- en woensdagochtend. Er zijn hier geen extra maatregelen. We vragen je wel om bij het brengen en halen van jouw kind niet de kinderopvang ruimte te betreden maar te wachten bij de entree. We hebben ervoor gekozen om zonder mondkapjes te werken. We vinden dit fijner en vriendelijker voor de kinderen. Houd voldoende afstand bij het halen en brengen van de kinderen. Kinderen mogen NIET gebracht worden bij klachten als verkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid. Hier zullen wij streng op toezien!

BAR- EN LOUNGE
Vanaf 5 juni zijn onze bar- en lounge ruimtes ook weer geopend. We kijken nu al uit naar de gezelligheid!  Een zitplaats is verplicht maar het is niet toegestaan om aan de bar te zitten. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand.
Betaling dient zoveel mogelijk per pin (contactloos) of via je barsaldo te gebeuren. Je kunt dit barsaldo tegoed gebruiken voor alle aankopen binnen de club en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je portemonnee vergeet. Bij een storting van € 25,- of meer ontvang je direct 10% korting op al je consumpties!