Laatste nieuws.

CORONA UPDATE: 21 september

Goed nieuws: er wordt verder versoepeld. Vanaf zaterdag 25 september is de 1,5 meter maatregel niet meer van toepassing. Op een aantal plekken wordt per 25 september de coronapas verplicht. Omdat het kabinet het met ons eens is dat er voor sportbeoefening en werken aan je gezondheid en vitaliteit geen enkele drempel opgeworpen mag worden, geldt deze verplichting voor ons niet. Je hoeft dus geen coronapas te laten zien als je bij ons komt sporten of ontspannen. Dit betekent niet dat we direct alle andere regels los (kunnen) laten. Daarover lees je meer hieronder.

Uiteraard blijf je wel thuis bij klachten en geven we elkaar zoveel mogelijk de ruimte in de club. Laten we samen zorgen voor een fit en gezond najaar waarbij sporten een belangrijke rol blijft spelen!

Tot snel in onze clubs!

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health

CORONA VEILIGHEIDSREGELS

1.5 METER AFSTAND  
De verplichte anderhalve meter afstand waar wij intussen haast aan gewend zijn komt per 25 september te vervallen. Dat betekent voor een aantal plekken in onze clubs dat de capaciteit weer omhoog mag. Lees wat dit per activiteit gaat betekenen.

VRIJE FITNESS TRAINING
Vanwege het vervallen van de 1,5 meter regel is het per 25 september niet langer noodzakelijk een reservering te maken wanneer je gebruik wil maken van onze fitnesszalen.

GROEPSLESSEN
In onze groepsleszalen behouden wij op vooralsnog voorlopig de vakken en dezelfde capaciteit. Omdat de wachtlijsten, vanwege het bijplaatsen van extra lessen, tot een minimum beperkt zijn is dit voor ons haalbaar en we willen graag dat iedereen met een veilig gevoel deel kan nemen aan onze lessen. In de meeste lessen zijn op dit moment nog voldoende plaatsen beschikbaar. Alleen voor de Cycle Studio in Renkum gaan we de capaciteit met 4 fietsen verhogen naar 15 deelnemers per les.

RESERVEREN
Samenvattend blijft het voor deze activiteiten nodig een reservering te plaatsen zoals je dat gewend bent:

  • alle (virtuele) groepslessen
  • eGym
  • zonnebank
  • squash

SCHOONMAAK
Wij blijven aandacht besteden aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen je om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn in alle ruimtes meerdere hygiënepunten aanwezig.

DESINFECTEREN 
Bij binnenkomst in onze clubs vragen wij je je handen te desinfecteren met het aanwezige desinfectiemateriaal.

HET GEBRUIK VAN EEN EIGEN HANDDOEK EN BIDON IS VERPLICHT
Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht.

THUIS SPORTEN
Met je Sjabbens lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot onze nieuwe Sjabbens Training App; het thuisworkout platform van Sjabbens Sports & Health. In onze app vind je meer dan 300 workouts (!) die je thuis en in de club kunt doen, waarvan meer dan 50 zonder materialen of apparaten. Mocht je geen plek vinden in je favoriete groepstraining, probeer dan thuis een van de 200+ videolessen via de app. Met onze training app train je met jouw favoriete instructeurs, waar je maar wil en wanneer het je uitkomt. Hier lees je hoe je de app download en gratis je account activeert.

HORECA
Voor onze horeca gelden dezelfde regels als bij reguliere horecagelegenheden. Ga je in de lounge zitten om wat te drinken? Dan moet je met de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test kunnen laten zien. Neem je plaats op het terras? En zit je dus buiten, dan hoef je geen bewijs te laten zien. 

BASISREGELS BLIJVEN GELDEN

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club.
  • Maak de apparatuur schoon voor en na je oefening.
  • Nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en desinfecteer je handen na het niezen.
  • Blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt!