Laatste nieuws.

CORONA UPDATE: 23 JUNI 2021

We zijn inmiddels alweer een maand vol gas open. Voor ons is het echt ongelofelijk fijn. Weer lekkere cappuccino’s en shakes voor jullie maken na een pittige training of groepsles. Iemand weer echt real life persoonlijk coachen. Weer groepen enthousiaste sporters blij én moe maken. Iemand gelukkig en helemaal zen uit onze Body & Mind lessen zien komen. Of lekker bruin uit de zonnebank ruimte. Bedankt voor jullie steun, maar vooral dat jullie ons weer in groten getale komen bezoeken. Het blijkt maar weer; we kunnen gewoon echt niet zonder jullie!

WAT VERANDERD ER VANAF 26 JUNI?

Afgelopen vrijdagavond werd tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat er weer wat versoepelingen aankomen in de corona maatregelen. Dit geeft jou nog meer ruimte om te komen sporten.

Vanaf a.s. zaterdag 26 juni hoef je geen mondkapje meer op de club te dragen! Dit mag natuurlijk wel, maar het is niet meer verplicht. Tevens wordt de capaciteit van de fitness ook weer wat verhoogd.

Even alle updates op een rijtje!

↔️ We houden nog steeds 1,5 meter afstand
🗓️ Om te kunnen sporten maak je een reservering in onze Sportivity app
🚿 De douches, kleedkamers, sauna’s zijn open
☕ Je kunt weer een drankje drinken in onze bar- en lounge ruimtes
😷 Mondkapjes zijn niet meer verplicht (vanaf 26 juni)
🧼 Was en desinfecteer zoveel mogelijk je handen
🧽 Maak de gebruikte materialen en apparaten na gebruik schoon

Het reserveringssysteem blijft zodat we de maximale capaciteit met de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

BASISREGELS BLIJVEN GELDEN 
Hou je altijd aan de basisregels: voldoende afstand, was vaak je handen, hoest en nies in je elleboog en blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt!

Tot snel in onze clubs!

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health

WAT ZIJN DE REGELS PER FACILITEIT?

FITNESS
Fitness kan geboekt worden per 1,5 uur. Is dit te lang, dan mag je binnen dat tijdslot ook later naar de club komen. Gedurende de start- en eindtijd van je tijdslot mag je gebruik maken van de fitnessruimte voor je workout. Voor de eindtijd van je tijdslot dien je de fitnessruimte te verlaten. Er loopt elke ochtend en avond een fitness coach rond waarbij je (op 1,5 meter) terecht kan met je vragen over je training. Heb je behoefte aan meer hulp? Dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden.

eGYM
Maak je gebruik van de eGym cirkel, dan kan je hiervoor een reservering van 45 minuten maken. Kies hierbij voor een eGym reservering. Per reserveringsblok hebben we ruimte voor 6 personen. Een warming-up kan je doen op één van de cardio toestellen. Mocht je na het eGym circuit nog gebruik van de andere fitnessfaciliteiten willen maken dan hoef je daar geen extra fitnessreservering meer voor te maken.

GROEPSLESSEN
Alle groepslessen worden weer gegeven in de groepsleszalen binnen in de clubs. Op de grond staan vlakmarkeringen waar je kunt gaan staan zodat er voor iedereen ruim voldoende afstand is om veilig te sporten. Het is verplicht je eigen materiaal schoon te maken na gebruik. Reserveren kan via onze Sportivity app.

Les Mills Virtual
De gehele dag kunnen er in beide clubs virtuele workouts van Les Mills worden gevolgd. Dit is meteen een mooie oplossing voor het zelfstandig uitvoeren van je favoriete groepsles in de club. Met Les Mills Virtual zijn de beste fitness lessen ter wereld nu virtueel voor jou beschikbaar op meerdere momenten per dag en in een kleinschalige en veilige setting. Onder begeleiding van virtuele instructeurs kun je alles geven tijdens een BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM, BODYCOMBAT, SH’BAM of LES MILLS SPRINT workout van 30 of 45 minuten. Reserveren kan via onze Sportivity app.

Jeugdlessen
Al onze jeugdlessen zijn alweer een tijdje begonnen en ook weer regulier binnen. Kinderen met klachten blijven uiteraard thuis.

SQUASH
Een squashbaan reserveren en samen squashen? Ook dat mag weer gewoon! Reserveren kan bij de receptie of telefonisch via 0317-317652.

KLEEDKAMERS, LOCKERS EN DOUCHES
De kleedkamers, lockers en douches mogen weer ook gebruikt worden. Het verzoek is wel om zoveel mogelijk thuis te douchen en om te kleden, zodat het niet te druk wordt in de kleedkamer. In de kleedkamer moet overal anderhalve meter afstand worden gehouden.

ZONNEBANK
Het is voor iedereen weer mogelijk om gebruik te maken van onze zonnebanken. Reserveer hiervoor bij de receptie of telefonisch via 0317-317652.

SAUNA’S
De sauna’s in Renkum mogen weer worden gebruikt. Zowel in de saunacabine als in de relaxruimte moet je anderhalve meter afstand houden. Dat betekent ook dat er een maximaal 2 personen tegelijkertijd van de sauna of relaxruimte gebruik kunnen maken. 

KINDEROPVANG
De kinderopvang in Renkum is geopend op maandag- en woensdagochtend. Er zijn hier geen extra maatregelen. We vragen je wel om bij het brengen en halen van jouw kind niet de kinderopvang ruimte te betreden maar te wachten bij de entree. We hebben ervoor gekozen om zonder mondkapjes te werken. We vinden dit fijner en vriendelijker voor de kinderen. Houd voldoende afstand bij het halen en brengen van de kinderen. Kinderen mogen NIET gebracht worden bij klachten als verkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid. Hier zullen wij streng op toezien!

BAR- EN LOUNGE
Onze bar- en lounge ruimtes zijn ook weer geopend. Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn. Zorg wel voor 1,5 meter afstand van elkaar. Betaling dient zoveel mogelijk per pin (contactloos) of via je barsaldo te gebeuren. Je kunt dit barsaldo tegoed gebruiken voor alle aankopen binnen de club en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je portemonnee vergeet. Bij een storting van € 25,- of meer ontvang je direct 10% korting op al je consumpties!