fbpx

Laatste nieuws.

CORONA UPDATE: 28 november

Het is niet anders. Net als je denkt alles een beetje onder controle te hebben en met frisse tegenzin QR-codes staat te scannen, werden afgelopen vrijdag weer nieuwe maatregelen aangekondigd. We hadden gehoopt dat het belang van sporten en een gezonde levensstijl deze keer niet ter discussie zou staan maar er zal helaas voor de komende drie weken wel wat veranderen. Dat dit ook voor jou en op jouw (vaste) sportmomenten van invloed is realiseren we ons goed. We hebben er daarom alles aan gedaan om het ongemak zoveel mogelijk te beperken en jou toch in de gelegenheid te stellen te blijven sporten. Beloof ons daarom één ding: Stop niet met bewegen. Niet voor ons, maar voor jezelf. Bewegen is en blijft belangrijk voor iedereen! 

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor ons:

TIJDELIJK NIEUWE OPENINGSTIJDEN
Renkum
Maandag t/m vrijdag: 07:00 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 08:30 tot 17:00 uur
Heteren
Maandag t/m vrijdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zaterdag en zondag: 08:30 tot 14:00 uur

Deze tijdelijke openingstijden zullen alleen gelden zolang de huidige maatregelen van kracht zijn.

AANGEPASTE LESROOSTERS
Doordat we de komende drie weken tot 17:00 uur geopend zijn is een deel van de groepslessen die in de avond plaatsvonden verplaatst naar de ochtend, middag of naar het weekend. Daarnaast:

– Early Bird (virtuele) lessen
– Extra lessen in het weekend
– Lunchbreak workouts
– Taekwondo, Boxing en Jiu-Jitsu lessen zijn verplaats naar het weekend
– Outdoor Bootcamp (ook toegang zonder QR code)

Kijk goed op het rooster of jouw les hiertussen zit of probeer eens een ander groepsles. Het nieuwe rooster is al zichtbaar in de Sportivity app dus reserveer snel!

SPORTEN ON DEMAND, ALTIJD EN OVERAL!
Wil je lekker blijven sporten in de avond? Dan bieden we de mogelijkheid om lessen en workouts te volgen met de Sjabbens Training App. Deze app geeft je als lid van Sjabbens Sports & Health exclusief en gratis toegang tot meer dan 250 workouts en On Demand lessen. Vind uitdagingen en trainingsschema’s die bij je behoeften passen en stel je vragen aan onze fitness coaches.

Ook gebruik maken van de Sjabbens Training app?

1. Download de gratis Sportivity app in de Google Play Store of Apple App Store.
2. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je bij ons bent ingeschreven. Je wachtwoord is je geboortedatum (dd-mm-jjjj).
3. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kan je inloggen in de Sjabbens Training App

BASISREGELS BLIJVEN GELDEN 
Om toegang te krijgen tot onze clubs is het tonen van een geldig CoronaToegangsBewijs (QR code) noodzakelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Hou je daarnaast altijd aan de basisregels: voldoende afstand, materialen schoonmaken na gebruik en blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt. Bij binnenkomst en vertrek, het rondlopen in onze clubs en onderweg van en naar de fitness en je les is een mondkapje verplicht. We willen benadrukken dat het niet nodig is om het mondkapje te dragen tijdens het sporten.

Stay healthy en graag tot snel!

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health

CORONA VEILIGHEIDSREGELS

Alle faciliteiten in onze clubs zijn geopend en toegankelijk. Dat geldt voor onze kleedkamers, lockers, douches, toiletten, zonnebank, sauna en lounge. Voor toegang tot de clubs heb je een CoronaToegangsBewijs nodig , vergeet deze a.u.b. niet mee te nemen.

UPDATE 29 NOVEMBER
Vanaf zondag 28 november gelden er nieuwe maatregelen:

– De clubs sluiten om 17.00 uur
– Je moet een CoronaToegangsBewijs (QR code) laten zien
– Een mondkapje is verplicht bij verplaatsen in de club
– Hou anderhalve meter afstand tijdens het sporten
– In onze lounge is een vaste zitplaats verplicht

CORONATOEGANGSBEWIJS
Vanaf zaterdag 6 november moeten we bij de ingang van de clubs vragen om het CoronaToegangsBewijs aan alle personen van 18 jaar en ouder. Ook na deze datum blijft de club voor alle leden toegankelijk met een geldige QR code. Je krijgt een CoronaToegangsBewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. 

MONDKAPJES
Bij binnenkomst en vertrek, het rondlopen in onze clubs en onderweg van en naar de fitness en je les is een mondkapje verplicht. We willen benadrukken dat het niet nodig is om het mondkapje te dragen tijdens het sporten.

VRIJE FITNESS TRAINING
Het is sinds 25 september niet langer noodzakelijk een reservering te maken wanneer je gebruik wil maken van onze fitnesszalen.

GROEPSLESSEN
In onze groepsleszalen behouden wij op vooralsnog voorlopig de vakken en dezelfde capaciteit. Omdat de wachtlijsten, vanwege het bijplaatsen van extra lessen, tot een minimum beperkt zijn is dit voor ons haalbaar en we willen graag dat iedereen met een veilig gevoel deel kan nemen aan onze lessen. In de meeste lessen zijn op dit moment nog voldoende plaatsen beschikbaar. Doordat we de komende drie weken tot 17:00 uur geopend zijn is een deel van de groepslessen die in de avond plaatsvonden verplaatst naar de ochtend, middag of naar het weekend. 

JEUGDLESSEN
Tot 18 jaar is het niet verplicht om een CoronaToegangsBewijs te tonen. Dit geldt wel voor de ouders die de kinderen komen halen of brengen. Wil of kun je geen CTB tonen, dan kun je buiten wachten tot de kinderen klaar zijn met de les. Ze worden begeleid door iemand van ons team.

RESERVEREN
Voor deze activiteiten is het nog steeds nodig een reservering te plaatsen zoals je dat gewend bent:

– alle (virtuele) groepslessen
– eGym
– zonnebank
– squash

SCHOONMAAK
Wij blijven aandacht besteden aan een uitstekende hygiëne. Wij vragen je om de apparatuur en materialen zelf extra te reinigen na gebruik. Er zijn in alle ruimtes meerdere hygiënepunten aanwezig.

DESINFECTEREN 
Bij binnenkomst in onze clubs vragen wij je je handen te desinfecteren met het aanwezige desinfectiemateriaal.

HET GEBRUIK VAN EEN EIGEN HANDDOEK EN BIDON IS VERPLICHT
Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht.

THUIS SPORTEN
Wil je lekker blijven sporten in de avond of gewoon even thuis of op je werk een workout doen? Dan bieden we de mogelijkheid om lessen en workouts te volgen met de Sjabbens Training App. Deze app geeft je als lid van Sjabbens Sports & Health exclusief en gratis toegang tot meer dan 250 workouts en On Demand lessen. Vind uitdagingen en trainingsschema’s die bij je behoeften passen en stel je vragen aan onze fitness coaches.

Ook gebruik maken van de Sjabbens Training app? Hier lees je hoe je de app download en gratis je account activeert.

BASISREGELS BLIJVEN GELDEN

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de club.
  • Maak de apparatuur schoon voor en na je oefening.
  • Nies in je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en desinfecteer je handen na het niezen.
  • Blijf thuis bij klachten, ook als je twijfelt!