Black Friday

BLACK FRIDAY DEALS

Profiteer t/m zondag 26 november 23:59 uur van onze speciale Black Friday Deals! 🤩

 

DEAL 1

Verhoog je barsaldo met € 50,- en je ontvangt € 10,- cadeau. Dus je ontvangt maar liefst 20% extra barsaldo in plaats van 10%. Met dit barsaldo kan je al je consumpties afrekenen maar ook door met je Sjabbens bandje betalen bij de vending machine in Heteren.

🔥 Gebruik maken van deze deal?
📲 Open de Sportivity App, klik rechtsonder op MEER en vervolgens op SALDO. Selecteer de Black Friday deal en betaal direct via iDeal.


DEAL 2

De feestdagen staan om de hoek. Begin alvast met een zonnebank kuurtje om een mooi getint kleurtje te behalen om nog prachtiger te stralen in je party outfits! Zonnen op onze Ergoline zonnebank in Renkum is met deze BLACK FRIDAY deal extra voordelig. 10x zonnebank (16 min.) voor € 60,- in plaats van € 75,-. Een korting van maar liefst 20%

☀️ Gebruik maken van deze deal?
📲 Open de Sportivity App, klik rechtsonder op ABONNEMENT. Druk vervolgens op het winkelwagentje rechtsboven. Selecteer de 10x zonnebank Black Friday deal en betaal direct via iDeal.
📞 Reserveer direct je zonbezoek via 0317-317652


DEAL 3

Zou je wat extra hulp willen bij je trainingen of heb je gewoon een steuntje in de rug nodig? Dan is ons PERSONAL TRAINING START PACK misschien wel wat voor jou! Dit begeleidingspakket helpt je dus op weg met het bereiken van jouw doel en met deze kennis vergroot je jouw trainingsplezier, boek je sneller resultaat en verminder je de kans op blessures. Als je nu een PERSONAL TRAINING START PACK koopt, krijg je van ons een intake met uitgebreide Fit Check en 4 persoonlijke 1 op 1 sessies van € 179,95 voor slecht € 99,95

BlackFriday deal2023