UPDATE.

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 februari is er door het kabinet besloten alle sportscholen gesloten te houden t/m 15 maart 2021. Dit betekent helaas voor ons dat ook wij onze deuren nog even gesloten moeten houden. We hadden gehoopt en eigenlijk ook wel verwacht jullie over een paar dagen weer binnen in de clubs te kunnen helpen maar helaas is dit nog niet het geval. We weten dat wij als clubs dit verantwoord en veilig kunnen doen. Uiteraard zijn we alvast blij voor de andere branches die wel weer aan de slag mogen!

Ook wij zouden, overigens net als alle andere bedrijven die nog verplicht gesloten moeten blijven, zo enorm graag weer willen openen. Wat zou het fijn zijn om jullie, onze sporters, weer te verwelkomen, weer lachend in de les te zien, te begeleiden naar een fitter en gezonder leven en samen een kop koffie te drinken…wat zou dat fijn zijn! Laten wij daarom samen volhouden. Er komt een moment dat we jou weer kunnen begroeten wanneer je komt sporten. Zorg intussen dat je fit en gezond blijft. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je hierbij te helpen. Natuurlijk is sporten binnen onze clubs, met een hele groep, vele malen motiverender dan thuis voor je laptop of tablet maar blijf bewegen! Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen. Laten wij intussen uitkijken naar het moment dat wij kunnen zeggen: ‘Ja, we kunnen weer open!

Wij benadrukken al enige tijd dat, juist nu, sporten en bewegen van essentieel belang is. Daarom zullen wij je uiteraard blijven voorzien van begeleiding en ondersteuning op het gebied van sport en vitaliteit. Wat dacht je van: persoonlijke trainingsschema’svirtuele lessen van Les Mills, buitentrainingen voor de jeugd, onze online leefstijl challengetechniekworkshopswebinarshome workout video’s en dagelijks meerdere livestream workouts door je eigen vertrouwde instructeurs. Kortom; voor elke sporter de juiste training!

Onze clubs zijn dan wel gesloten maar wij gaan door en zitten niet stil. Doe je ook met ons mee?

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health