UPDATE.

Tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen van dinsdag 23 maart bleek dat er nog steeds geen versoepelingen voor ons komen. Ik baal ontzettend dat ik nog steeds geen heropeningsdatum kan delen delen om je weer te mogen verwelkomen. Sporten is namelijk een onderdeel van de oplossing! Zoals ik eerder ook al zei; het is geen kwestie meer van willen, maar een kwestie van moeten!

Het Sjabbens team staat in ieder geval helemaal klaar om je weer veilig en verantwoord te ontvangen. We willen weer EN we moeten weer. We missen jullie!

Helaas is er nog weinig perspectief op een echte heropening en het teruggaan naar de normale gang van zaken. We zitten inmiddels alweer een jaar in deze situatie en merken dat we dit steeds lastiger vinden: hoe langer het duurt, hoe meer verdriet het ons doet om jullie al zo lang niet gezien te hebben.

Gelukkig heb ik ook leuk nieuws: in goed overleg met de gemeente Renkum hebben wij groen licht gekregen om, op ons eigen terrein in Renkum, te kunnen starten met een groot aantal buitenactiviteiten! Sjabbens Outdoor gaat dus weer van start! 

We willen je dus zo snel mogelijk weer ontvangen rondom de club. Om dit zo goed mogelijk te organiseren onder de huidige maatregelen, hebben wij de afgelopen weken al wat test workouts gedraaid en dit is fantastisch gegaan.

Vanaf 1 april gaat Sjabbens Outdoor van start en kun jij, naast alle livestreams en On Demand mogelijkheden, nog meer toffe workouts doen en werken aan jouw sportieve doelstellingen!

We zien je hopelijk dus snel weer bij Sjabbens!

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health