Van online naar offline.

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari is er door het kabinet besloten alle sportscholen gesloten te houden t/m 9 februari 2021. Dit betekent helaas voor ons dat ook wij onze deuren nog even gesloten moeten houden. We hadden gehoopt op beter nieuws maar we begrijpen uiteraard de keuze. Gezondheid is het allerbelangrijkst. Wij hopen ook op jouw begrip en dat we samen op deze manier de verspreiding van het virus kunnen verminderen. Des te eerder kan je weer komen sporten in onze clubs!

Tijdens de periode van sluiting willen we jou graag helpen om actief te blijven. Wij benadrukken al enige tijd dat, juist nu, sporten en bewegen van essentieel belang is. Daarom zullen wij je uiteraard blijven voorzien van begeleiding en ondersteuning op het gebied van sport en vitaliteit. Wat dacht je van: persoonlijke trainingsschema’svirtuele lessen van Les Mills, onze online leefstijl challengetechniekworkshopswebinarshome workout video’s en dagelijks meerdere livestream workouts door je eigen vertrouwde instructeurs. Kortom; voor elke sporter de juiste training!

Onze clubs zijn dan wel gesloten maar wij gaan door en zitten niet stil. Een fantastische manier om online van elkaar te leren, elkaar even te ontmoeten en samen door deze crisis heen te komen. Doe je ook mee?

Endo Sjabbens
en het team van Sjabbens Sports & Health