fbpx

Hoe ongemakkelijk de nieuwe maatregelen ook zijn, we mogen in ieder geval de deuren van onze clubs openhouden! Je kunt nog steeds komen sporten en genieten van alle faciliteiten die wij onveranderd aanbieden. Helaas zijn wij genoodzaakt om de QR-code te vragen. Uit coulance bieden wij de mogelijkheid om jouw abonnement tijdelijk te bevriezen. Wij zijn ervan overtuigd dat sport en ontspanning bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. Dus wat je keuze ook is, blijf in beweging!

Indien jij jouw abonnement wilt bevriezen, dan wordt deze bevroren zolang de huidige maatregelen gelden. Zodra de maatregelen vervallen, heractiveren we jouw abonnement automatisch weer.

Je kunt jouw keuze voor bevriezen kenbaar maken via het formulier. Omdat wij niet weten hoelang deze maatregelen gaan gelden, is het mogelijk om jouw keuze gedurende de periode te wijzigen. Niet met terugwerkende kracht, wel richting de toekomst. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons door te bellen met 0317-317652 of  te mailen naar administratie@sjabbens.nl

SJABBENS TRAINING APP
We bieden alternatieven aan zodat je ook thuis in beweging kunt blijven via de Sjabbens Training app. Op deze manier blijven we persoonlijk en verrassend veelzijdig! Samen met onze medewerkers blijf jij in beweging tijdens jouw favoriete les(sen). Naast de vele workouts, trainingsplannen en on-demand lessen, kan jij ook gebruik maken van online coaching om samen met één van onze trainers in beweging te blijven en contact te houden.

Blijf gezond en hopelijk tot snel bij Sjabbens Sports & Health!

Keuzeformulier

* De reeds vooruitbetaalde abonnementskosten wordt naar rato verrekend bij heractivering van je lidmaatschap.
Let op: bij een (gedeeltelijke) bevriezing verschuift de einddatum van het contract als je in de initiële looptijd zit (eerste 3 of 12 maanden)


VRAGEN?

Heb je nog andere vragen of wil je ons gewoon even spreken? Wij zijn tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar voor al je (sportieve) vragen.

Voor administratieve vragen mag je ons e-mail bericht sturen naar administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen.