SJABBENS OUTDOOR.

Helaas is er nog weinig perspectief op een echte heropening en het teruggaan naar de normale gang van zaken. We zitten inmiddels alweer een jaar in deze situatie en merken dat we dit steeds lastiger vinden: hoe langer het duurt, hoe meer verdriet het ons doet om jullie al zo lang niet gezien te hebben.

Gelukkig hebben wij ook leuk nieuws: na goed overleg met de gemeente Renkum hebben wij groen licht gekregen om op ons eigen terrein in Renkum te kunnen starten met een groot aantal buitenactiviteiten! Sjabbens Outdoor gaat dus weer van start!

We willen jullie dus zo snel mogelijk weer ontvangen rondom de club. Om dit zo goed mogelijk te organiseren onder de huidige maatregelen, hebben wij de afgelopen weken al wat test workouts gedraaid en dit is fantastisch gegaan.

Vanaf 1 april gaat Sjabbens Outdoor van start en kun jij toffe workouts doen en werken aan jouw sportieve doelstellingen!

ROOSTER | 1 t/m 20 april 2021

Lessen en workouts vanaf 27 jaar

Groepslessen boven de 26 jaar zijn mogelijk in groepjes van maximaal 4 deelnemers. Waar mogelijk trainen we met meer dan één groepje per workout, er zijn echter specifieke eisen waar een les aan moet en mag voldoen om dit mogelijk te maken.

BODYPUMP
De originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Je daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

FIT RUNNING
Fit Running is de workout voor de hardloopliefhebber. Ben jij een buitenmens en vind je het lekkerder om buiten hard te lopen, maar doe jij dit liever niet alleen? Dan is de Fit Running zeker iets voor jou! In een kleine groep verbeter je in korte tijd je conditie en zal je de nodige calorieën verbranden. 

FUNXTION OUTDOOR CIRCUIT
Het FunXtion Outdoor Circuit bestaan uit een mix van conditie- en krachtoefeningen. Tijdens het halfuur doe je verschillende oefeningen, waarbij je wordt begeleid door een instructeur. Dankzij de variabele oefeningen kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Werk aan je algehele fitheid, versterk je spierkracht en deel dit plezier in groepsverband

RPM
Een heerlijke cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout.

65+ FIT
Een workout speciaal voor de senioren. Met eenvoudige spier verstevigende oefeningen behoud je je spieren en gewrichten in conditie.

Naast deze lessen en workouts hebben we OPEN GYM momenten van 60 minuten. Er zijn losse materialen beschikbaar om je eigen individuele  (functionele) training te doen.

Groepslessen t/m 26 jaar

Groepslessen t/m 26 jaar zijn mogelijk met grotere groepen, deze lessen hebben daarom een aparte vermelding in het rooster. We controleren natuurlijk je leeftijd dus maak alleen een reservering als je jonger bent dan 27 jaar!

JUDO | 4 t/m 17 jaar
Judo is een must voor de ontwikkeling van een kind. Deze sport kent dan ook alleen maar voordelen. Het overwint angsten, er wordt letterlijk geleerd om te vallen en weer op te staan. Er wordt op een speelse manier gewerkt aan een motorische en conditionele ontwikkelingen door te springen te rollen en te lopen. Judo is daarnaast goed voor de weerbaarheid. Kinderen worden assertiever, fysiek sterker en krijgen meer zelfvertrouwen.

TAEKWONDO | 6 t/m 17 jaar
Taekwondo is een stijlvolle en veelzijdige sport. Letterlijk vertaald uit het Koreaans betekent Tae; voet, kwon is hand of vuist en do betekent de manier of de weg. Taekwondo betekent letterlijk ‘de manier van de voet en de vuist’. Het doel is het ontwikkelen van een goede zelfverdediging door middel van conditie, zelfvertrouwen en discipline.

BOXING | 13 t/m 26 jaar 
Bij Boxing zullen we je technieken uit het boksen aanleren, flink aan je conditie werken en je motiveren door te zetten. Daarnaast geeft Boxing ook nog eens een boost aan je zelfvertrouwen!

BOOTCAMP | 6 t/m 16 jaar
Bootcamp is voor alle kinderen die lekker buiten willen sporten en het leuk vinden om in groepsverband uitgedaagd te worden. We werken op een leuke speelse manier aan het verbeteren van de motoriek en conditie.

BODYPUMP (zie boven)

XCORE | 17 t/m 26 jaar
XCORE staat voor eXtreme CORE training en is een workout van 45 minuten met de XCO®-Trainer (een buis gevuld met grit), waarmee je optimaal calorieën verbrandt. Dit is de enige staande core training waar je naast super sterke buik- en rugspieren ook cardio traint en wel tot 750 kcal per workout verbrand, waardoor je sixpack nog sneller zichtbaar wordt!

DE RICHTLIJNEN

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn er een paar regels. Het is noodzakelijk dat iedereen zich aan deze regels houdt zodat wij de lessen mogen (blijven) geven. 

  • Vooraf reserveren is verplicht voor alle lessen en workouts
  • Reserveren kan alleen via onze Sportivity app
  • Reserveren is alleen mogelijk met een actief lidmaatschap
  • Wil je een een reservering plaatsen in de Sportivity app en is je lidmaatschap nog bevroren, hef dan je bevriezing op. Dat kan eenvoudig door hier te klikken en het heractiveringsformulier in te vullen. Welkom terug!
  • Bij je reservering moet je een aantal vragen over je gezondheid beantwoorden. Heb je klachten, zoals koorts? Dan mag je helaas nog niet komen sporten
  • Gebruik van een handdoek is verplicht
  • Sjabbens Sports & Health is gesloten voor leden (m.u.v. fysiotherapiepatiënten). Dit geldt ook voor onze toiletten. Ga dus thuis naar de wc voordat je naar ons komt om te trainen. We vinden dit zelf ook erg vervelend, maar we willen ons graag aan de regels houden kunnen geen uitzonderingen maken
  • Water, koffie, cappuccino, thee en eiwitshakes zijn To Go beschikbaar bij onze buitenbalie
  • We verzorgen desinfecterende materialen om je handen en de gebruikte trainingsmaterialen te kunnen reinigen

RESERVEREN VIA DE SPORTIVITY APP

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen laten sporten, maar zijn gebonden aan een maximale capaciteit. Daarom is het verplicht om te reserveren als je deel wilt nemen aan één van onze workouts. Dat kan nu heel eenvoudig en snel via onze nieuwe Sportivity app. Deze is gratis te downloaden in de play- of appstore