fbpx

Outdoor (Groeps)fitness Experience.

Onze groepslessen buiten

Vanwege de Corona maatregelen zijn onze clubs gesloten tot 1 juli, maar veel leden willen graag blijven sporten met de persoonlijke begeleiding. Bovendien heeft de overheid de regels versoepelt en mogen we weer met begeleiding op 1,5 meter buiten sporten.

We hebben daarom een speciaal buitenprogramma samengesteld met onze populaire groepslessen, waarin er toch onder persoonlijke begeleiding gesport kan worden.

De richtlijnen

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn er een paar regels. Het is noodzakelijk dat iedereen zich aan deze regels houdt zodat wij de lessen mogen (blijven) geven. Om er voor te zorgen dat alles volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid verloopt is het van belang dat iedereen op de hoogte is van ons veiligheidsprotocol. Bekijk hier ons Corona protocol.

MELD JE AAN VOOR ONZE OUTDOOR (GROEPS)FITNESS LESSEN

Onze kosten blijven onverminderd doorlopen en worden maar voor een heel klein deel door de overheid gecompenseerd. Dit is door ons niet langer vol te houden. Daarom gaan we per 1 juni weer incasseren als je gebruik wilt blijven maken van onze outdoor lessen en (online) diensten.

Wil jij gebruik (blijven) maken van onze outdoor groepslessen? Vul dan onderstaand formulier in, waarmee je akkoord gaat dat de incasso weer geactiveerd wordt. Alleen dan kun je reserveren voor de lessen.

RESERVEREN VIA DE SPORTIVITY APP

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen laten sporten, maar zijn gebonden aan een maximale capaciteit. Daarom is het verplicht om te reserveren als je deel wilt nemen aan één van onze workouts. Dat kan nu heel eenvoudig en snel via onze nieuwe Sportivity app. Deze is gratis te downloaden in de play- of appstore