Claim nu

JOUW GRATIS

DAGPAS

Weight loss challenge

Wij zoeken 45 mensen die in 12 weken 5 tot 8 kilo willen afvallen!

Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede start te maken? Het sporten weer op te pakken en ook met je voeding aan de slag te gaan? Dan is onze Weight Loss Challenge perfect voor jou!

Verlies in 12 weken 5 tot 8 kilo en voel je fitter dan ooit! Wij helpen je met het totale plaatje: voeding, training en mindset. Ook krijg je een handige app waarin je precies te zien krijgt wat je moet eten, calorieën tellen is niet meer nodig!

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!
In onze begeleiding maken we gebruik van een zeer compleet voedingsplatform, waardoor we je de beste coaching ooit kunnen geven!

✔ Uitgebreide intake
✔ 12 weken persoonlijke coaching inclusief wekelijks afspraken met wegen en meten
✔ Persoonlijk voedingsschema in app – 800+ recepten – boodschappenlijstje
✔ Mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen via Albert Heijn

Wees er snel bij!
De eerste 45 inschrijvingen ontvangen maar liefst € 45,- jubileumkorting. Schrijf je dus snel in, want meedoen aan deze 12 weekse challenge kost je dan geen € 139,50 maar slechts: € 94,50

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Bekijk ook

Maatregelen Coronavirus

Beste sporters, Ik heb continu aangegeven dat wij binnen de clubs van Sjabbens Sports & Health de richtlijnen van het RIVM en de overheid zullen

GRATIS PROEFDAG

Kennismaken met Sjabbens Sports & Health? Claim dan nu jouw Gratis Proefdag. (LET OP: alléén online aan te vragen) en ervaar zelf of Sjabbens ook bij jou past!

SJABBENS SPORTS & HEALTH TIJDELIJK GESLOTEN

Beste sporters,

Woensdagavond 6 mei presenteerde minister-president Mark Rutte de roadmap van de versoepelingen die de komende tijd doorgevoerd gaan worden in de coronacrisis. Ik was zeer teleurgesteld om te horen dat hij de sport- en fitnessclubs gesloten wil houden tot 1 september. Zeker omdat we achter de schermen alle voorbereidingen hebben getroffen om veilig te kunnen openen in deze tijdelijke anderhalve meter samenleving.

Ik ben ervan overtuigd dat sporten essentieel is om fit te blijven. Om je immuunsysteem te versterken en je te beschermen tegen het virus. Natuurlijk kun je tijdelijk thuis trainen, maar dat is toch anders. Je mist de materialen, de trainers en de community die je motiveren om door te gaan. Het is dan voor mij absoluut niet te begrijpen dat deze keuze is gemaakt en dat sport- en fitnessclubs als laatste op deze roadmap staan.

Uiteraard laat ik mij door deze boodschap niet uit het veld slaan! Ik ga er in ieder geval alles aan doen om jullie, onze trouwe leden, zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen op of bij onze clubs. Op dit moment zijn we daarvoor alle mogelijkheden in kaart aan het brengen. Tevens ben ik in overleg met de branchevereniging en gemeentes om te kijken wat wél mogelijk en toegestaan is en op basis daarvan zullen er de komende dagen beslissingen worden genomen. Ik vraag voor nu nog even je geduld? Ik kom zo snel mogelijk met een nieuwe update. Wordt dus vervolgd!

Endo Sjabbens
Sjabbens Sports & Health