Claim nu

JOUW GRATIS

DAGPAS

Weight loss challenge

Wij zoeken 45 mensen die in 12 weken 5 tot 8 kilo willen afvallen!

Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede start te maken? Het sporten weer op te pakken en ook met je voeding aan de slag te gaan? Dan is onze Weight Loss Challenge perfect voor jou!

Verlies in 12 weken 5 tot 8 kilo en voel je fitter dan ooit! Wij helpen je met het totale plaatje: voeding, training en mindset. Ook krijg je een handige app waarin je precies te zien krijgt wat je moet eten, calorieën tellen is niet meer nodig!

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!
In onze begeleiding maken we gebruik van een zeer compleet voedingsplatform, waardoor we je de beste coaching ooit kunnen geven!

✔ Uitgebreide intake
✔ 12 weken persoonlijke coaching inclusief wekelijks afspraken met wegen en meten
✔ Persoonlijk voedingsschema in app – 800+ recepten – boodschappenlijstje
✔ Mogelijkheid om je boodschappen direct thuis te laten bezorgen via Albert Heijn

Wees er snel bij!
De eerste 45 inschrijvingen ontvangen maar liefst € 45,- jubileumkorting. Schrijf je dus snel in, want meedoen aan deze 12 weekse challenge kost je dan geen € 139,50 maar slechts: € 94,50

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Bekijk ook

Maatregelen Coronavirus

Beste sporters, Ik heb continu aangegeven dat wij binnen de clubs van Sjabbens Sports & Health de richtlijnen van het RIVM en de overheid zullen

GRATIS PROEFDAG

Kennismaken met Sjabbens Sports & Health? Claim dan nu jouw Gratis Proefdag. (LET OP: alléén online aan te vragen) en ervaar zelf of Sjabbens ook bij jou past!

SJABBENS SPORTS & HEALTH TIJDELIJK GESLOTEN

Beste sporters,

Ik heb continu aangegeven dat wij binnen de clubs van Sjabbens Sports & Health de richtlijnen van het RIVM en de overheid zullen aanhouden. Net zoals velen heb ik vandaag het nieuws gevolgd en kennis genomen van het feit dat de overheid heeft besloten naast de scholen en horeca ook alle fitnesscentra te sluiten in de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Voor ons betekent dit dat we tot minimaal 6 april de deuren van beide clubs zullen moeten gaan sluiten!

Met pijn in mijn hart neem ik deze verantwoordelijkheid. Een zeer moeilijke, maar wel de enige juiste beslissing. Helaas kan ik de situatie niet veranderen en hoop ik dat we over drie weken alle sportieve en sociale activiteiten weer op mogen pakken.

Thuis sporten
Uiteraard willen wij er voor jullie zijn, ook in deze tijden. Om die reden zullen we zorgen dat we voldoende trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden, zodat iedereen wel in beweging kan blijven. Om onze leden hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen komen wij zo snel mogelijk met ‘home workout’ video’s, schema’s en oefeningen. Houd hiervoor onze social media, app en website in de gaten.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de clubs. Wij gaan jullie missen de komende weken.

Endo Sjabbens
Sjabbens Sports & Health