fbpx

Claim nu

JOUW GRATIS

DAGPAS

Maatregelen Coronavirus

Beste sporters,

Ik heb continu aangegeven dat wij binnen de clubs van Sjabbens Sports & Health de richtlijnen van het RIVM en de overheid zullen aanhouden. Net zoals velen heb ik vandaag het nieuws gevolgd en kennis genomen van het feit dat de overheid heeft besloten naast de scholen en horeca ook alle fitnesscentra te sluiten in de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Voor ons betekent dit dat we tot minimaal 6 april de deuren van beide clubs zullen moeten gaan sluiten!
Met pijn in mijn hart neem ik deze verantwoordelijkheid. Een zeer moeilijke, maar wel de enige juiste beslissing. Helaas kan ik de situatie niet veranderen en hoop ik dat we over drie weken alle sportieve en sociale activiteiten weer op mogen pakken.

Thuis sporten
Uiteraard willen wij er voor jullie zijn, ook in deze tijden. Om die reden zullen we zorgen dat we voldoende trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden, zodat iedereen wel in beweging kan blijven. Om onze leden hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen komen wij zo snel mogelijk met ‘home workout’ video’s, schema’s en oefeningen. Houd hiervoor onze social media, app en website in de gaten.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Wees verstandig, blijf in beweging en we zien je binnenkort graag gezond en wel weer bij ons in de clubs. Wij gaan jullie missen de komende weken.

Endo Sjabbens
Sjabbens Sports & Heath

 

 

 

 

 

 


Update: 12-03-2020

Naar aanleiding van de persconferentie op donderdag 12 maart m.b.t. de ontwikkelingen rondom het coronavirus nemen wij extra maatregelen, gebaseerd op de door de overheid gestelde richtlijnen. Sjabbens Sports & Health blijft tot nader bericht gewoon geopend. Op het moment van dit schrijven is er geen aanleiding tot verhoogde ongerustheid.

Risicogroep
De overheid heeft aangegeven welke personen er tot de risicogroep behoren. Dit zijn ouderen en chronisch zieken. Mocht je tot deze groep behoren kun je gebruik maken van onze speciaal gemaakte thuis train programma’s. Deze hebben wij ontwikkeld om, wanneer je uit eigen beweging besluit geen gebruik te willen maken van onze faciliteiten, toch te kunnen blijven sporten.

100 personen in een ruimte
Wij hebben in onze data geconstateerd dat er op geen enkel moment meer dan de geadviseerde maximale 100 personen in eenzelfde afgesloten ruimte aanwezig zijn. Wij zullen continue blijven monitoren wat de bezoekersaantallen doen. Belangrijk is dus om altijd in te checken bij je sportbezoek!

Ook bij milde klachten, blijf THUIS!
We vragen je strikt te houden aan de door de Rijksoverheid gestelde richtlijnen om bij milde verkoudheidsklachten, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging thuis te blijven.

Ons personeel
Wanneer onze medewerkers klachten vertonen zoals hierboven beschreven, zullen ook zij niet aanwezig zijn in onze clubs. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat alle geplande lessen en fitnessbegeleiding door kan gaan. Uiteraard doen wij ons best om vervanging te regelen indien dit mogelijk is. Mocht er onverhoopt iets komen te vervallen dan communiceren we dat via onze social media kanalen en via een pushbericht in de Sjabbens app.

Judo Club Competitie
De Judo Club Competitie die voor zaterdag 14 maart was gepland zal worden uitgesteld. Er zal zodra de situatie het toe laat een nieuwe datum worden gekozen en alle deelnemers zullen hiervan op de hoogte worden gesteld.

Hygiëne
Als bedrijf hanteren wij al zeer hoge hygiënische eisen. Deze zijn de laatste weken al flink opgeschaald. Denk aan het intensiever en extra schoonmaken/desinfecteren van fitnessapparaten, gewichten, barbells, deurgrepen etc.

Maatregelen die al in werking waren gesteld maar waar we je graag nogmaals aan herinneren:
✔ Maak al het materiaal en/of apparatuur voor én na gebruik schoon met de desinfecterende sprays die je overal in de clubs vindt.
✔ Geef extra aandacht aan oppervlakken die je aanraakt met je handen, zoals handgrepen en touchscreens.
✔ Was je handen voor én na het sporten met water en zeep en droog ze daarna af met je eigen handdoek.
✔ Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
✔ Raak zo min mogelijk je ogen, neus en mond aan.
✔ Blijf op 2 meter afstand van mensen die hoesten en niezen.
✔ High-fives in de groepslessen worden nadrukkelijk afgeraden, evenals het geven van een hand.

Wij baseren ons op de adviezen van professionals en passen onze maatregelen aan naar gelang de situatie veranderd. Houd daarom onze sociale media kanalen, website en de informatie in de clubs in de gaten.

Sporten ondersteunt het immuunsysteem en wordt door ons daarom geadviseerd te blijven doen, al dan niet in afgeslankte vorm.


Update: 03-03-2020

De eerste vragen over de maatregelen die wij treffen m.b.t. de verspreiding van het Coronavirus komen bij ons binnen.
Naast onze hoge hygiënische eisen treffen we extra maatregelen om een veilige en gezonde sportomgeving te kunnen handhaven! Help je daar aan mee door onze huisregels extra in acht te nemen?

✔ Heb je luchtwegklachten en/of koorts? En ben je de afgelopen 14 dagen in het buitenland geweest en/of heb je contact gehad met iemand die besmet is met het coronavirus? We vragen je dan om NIET naar de clubs te komen en contact op te nemen met je huisarts voor nader onderzoek.
✔ Maak al het materiaal of de apparatuur na gebruik schoon met de desinfecterende sprays die je overal in de clubs vindt.
✔ Geef extra aandacht aan oppervlakken die je aanraakt met je handen, zoals handgrepen en touchscreens.
✔ Was je handen met water en zeep en droog ze daarna met papier of je eigen handdoek.
✔ Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
✔ Raak zo min mogelijk je ogen, neus en mond aan.
✔ Blijf op 2 meter afstand van mensen die hoesten en niezen.Bij twijfel kun je uiteraard ook vóór gebruik het materiaal of apparaat desinfecteren.
✔ High-fives in de groepslessen worden nadrukkelijk afgeraden, evenals het geven van een hand.

Wij baseren ons op de adviezen van professionals en passen onze adviezen aan naar gelang de situatie vordert. Houd daarom onze sociale media kanalen, website en de informatie in de clubs in de gaten.

Heb je nog vragen, schroom dan niet om deze aan ons te stellen.

Deel deze post

Bekijk ook

Weight loss challenge

Wij zoeken 45 mensen die in 12 weken 5 tot 8 kilo willen afvallen! Ben jij er klaar voor om nu eens écht een goede