fbpx

Lessen

.

Lessen

Streetdance 6-12 jaar

Gezellig drie kwartier dansen op de nieuwste muziek. Iedere les wordt er gewerkt aan leuke hiphop/streetdance-combinaties. Er is ook aandacht voor houding, motoriek en lenigheid.

Kids Bootcamp 6-15 jaar

De FunXtion ruimte zal direct tot te verbeelding spreken bij de jeugd, mooie kleuren en veel verschillende materialen om mee te ‘spelen’. Net als bij de volwassen lessen zijn de bootcamp lessen voor de jeugd gebaseerd op functionele training. Grote samengestelde bewegingen die hen voorbereiden op bewegingen in het dagelijks leven of in de sport. De kinderen werken daarnaast aan uithoudingsvermogen, kracht, balans en behendigheid. Allemaal op een leuke speelse manier.

Taekwondo 6-15 jaar

Taekwondo is het gebruik van de hand en de voet met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid. Het wordt dus ook vaak gezien als een verdediging-sport en niet als een vechtsport. Dit omdat er veel aandacht uit gaat naar zelfbeheersing en respect.

Een zelfverzekerd kind heeft veel minder kans om in bedreigende situaties te belanden. De fysieke en mentale aspecten van vechtsporten spelen een grote rol in het vergroten van het zelfvertrouwen. Daarnaast leert het hen spelenderwijs om zich assertief op te stellen.

Judo 4-17 jaar

Judo is een must voor de ontwikkeling van een kind. Deze sport kent dan ook alleen maar voordelen. Het overwint angsten, er wordt letterlijk geleerd om te vallen en weer op te staan. Er wordt op een speelse manier gewerkt aan een motorische en conditionele ontwikkelingen door te springen te rollen en te lopen. Judo is daarnaast goed voor de weerbaarheid. Kinderen worden assertiever, fysiek sterker en krijgen meer zelfvertrouwen