fbpx

Je lidmaatschap blijft van waarde!

Om zowel nu als in de toekomst voor je klaar te kunnen blijven staan, zijn we afhankelijk van de contributie die we ontvangen. Hiermee kunnen we nu online & outdoor én straks als we weer volledig geopend zijn onze reguliere faciliteiten blijven aanbieden, onze medewerkers in dienst houden en de rest van onze vaste lasten blijven betalen.

We zitten samen in deze situatie en daarom bieden we alle leden 3 opties om samen deze vervelende periode samen door te komen.

OPTIE 1 – HART VOOR SJABBENS SPORTS & HEALTH 
Je blijft ons steunen en wij zorgen dat je fit blijft! Zolang de huidige coronamaatregelen van kracht blijven concentreren we ons zoveel mogelijk binnen de mogelijkheden op onze online & outdoor workouts en dienstverlening. Raadpleeg het actuele rooster voor de outdoor en livestream workout van je keuze. In onze home workout video bibliotheek vind je een uitgebreid aanbod aan inspirerende workouts. Wil je liever een persoonlijk trainingsschema om thuis mee aan de slag te gaan? Onze fitness coaches beantwoorden dagelijks je vragen voor persoonlijke oefeningen en schema’s!

OPTIE 2 – TIJDELIJKE BEVRIEZING LIDMAATSCHAP
Je begrijpt dat dit ook voor ons een uitzonderlijke overmacht situatie betreft. Ondanks alle inspanningen die we doen en de alternatieve online mogelijkheden die er geboden worden, kies je er toch voor om je lidmaatschap en contributie tijdelijk te bevriezing gedurende de rest van deze lockdown.

OPTIE 3 – FINANCIËLE TEGEMOETKOMING (SHARING = CARING)
Als geen ander begrijpen wij dat het financieel uitdagende tijden zijn. Daarom kan je ook kiezen om vanaf de incasso voor februari tot aan de heropening van onze clubs maar 50% van je contributie te betalen. Zo verlagen we jouw financiële lasten en blijft óns voortbestaan veiliggesteld zodat we je, ook in de toekomst, kunnen blijven ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke sportdoelen.

Wil je ons blijven steunen (optie 1)? Dan hoef je niets te doen. Als je vanaf mei gebruik wilt maken van één van beide andere opties (optie 2 of 3), vul dan vóór 1 mei onderstaand keuzeformulier in en druk op verzenden.

Let op: vanzelfsprekend kunnen alleen leden met een actief lidmaatschap gebruik maken van onze outdoor mogelijkheden.

KEUZEFORMULIER

Heb je reeds eerder gekozen voor een tijdelijke bevriezing of financiële tegemoetkoming dan loopt deze automatisch door en hoef je verder geen actie te ondernemen.

Heb je nog vragen, suggesties, of wilt je ons gewoon even spreken? Onze clubs zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur voor al je (sportieve) vragen.

Voor administratieve vragen mag je ons e-mail bericht sturen naar: administratie@sjabbens.nl. Vermeld in het onderwerp je vraag en vergeet je telefoonnummer niet. We streven ernaar je binnen 48 uur terug te mailen of te bellen.