fbpx

HERACTIVEREN.

Om zowel nu als in de toekomst voor je klaar te kunnen blijven staan, zijn we afhankelijk van de contributie die we ontvangen. Hiermee kunnen we nu buiten en online én straks als we weer volledig geopend zijn onze reguliere faciliteiten blijven aanbieden, onze medewerkers in dienst houden en de rest van onze vaste lasten blijven betalen.

Onze kosten blijven onverminderd doorlopen en worden maar voor een heel klein deel door de overheid gecompenseerd. Dit is door ons niet langer vol te houden. Daarom vragen we je om je lidmaatschap weer te heractiveren als je gebruik wilt gaan maken van onze outdoor workouts en lessen. Daarbij heb je twee keuzemogelijkheden:

KEUZE 1 – HART VOOR SJABBENS SPORTS & HEALTH
Ik help Sjabbens Sports & Health graag deze moeilijke periode doorkomen. Ik kies ervoor om het lidmaatschapsgeld weer regulier te gaan betalen en zie af van verdere compensatie. Met deze optie steun ik Sjabbens Sports & Health voor 100%!

KEUZE 2 – FINANCIËLE TEGEMOETKOMING (50/50 REGELING)
Als geen ander begrijpen wij dat het financieel uitdagende tijden zijn. Daarom kan je ook kiezen om tot aan de heropening van onze clubs maar 50% van je contributie te betalen. Zo verlagen we jouw financiële lasten en blijft óns voortbestaan veiliggesteld zodat we je, ook in de toekomst, kunnen blijven ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke sportdoelen.

Vanzelfsprekend kunnen alleen leden met een actief lidmaatschap gebruik maken van onze outdoor mogelijkheden. Wil jij direct een reservering plaatsen in onze Sportivity app, hef dan je bevriezing op. Dat kan eenvoudig door middel van onderstaand formulier.

Keuzeformulier heractivering lidmaatschap

RESERVEREN VIA DE SPORTIVITY APP

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen laten sporten, maar zijn gebonden aan een maximale capaciteit. Daarom is het verplicht om te reserveren als je deel wilt nemen aan één van onze workouts. Dat kan nu heel eenvoudig en snel via onze Sportivity app. Deze is gratis te downloaden in de play- of appstore