fbpx

Corona Update.

18 november 2020

Zo houden we Corona samen onder controle!

Goed nieuws! Tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november werd duidelijk dat de tijdelijke extra maatregelen niet worden verlengd. Dat betekent dat vanaf aanstaande donderdag onze groepslessen weer van start mogen gaan. Reserveer dus snel je favoriete groepsles(sen) in de Sportivity app!
 
Ook kunnen we zien dat het Ministerie van Volksgezondheid sporten en beweging erg belangrijk vindt. Het advies is om minstens 2,5 uur per week aan matig intensieve inspanning te doen, verspreid over diverse dagen. Hulp nodig, of benieuwd naar onze speciale 30 minuten programma’s? Maak dan een afspraak voor een informatie en advies!

GROEPSLESSEN
Al onze groepslessen gaan vanaf donderdag 19 november weer gewoon door. Bij fitnessclubs is landelijk een groepsgrootte toegestaan met een maximum van 30 personen per groepslesruimte. Sinds de heropening op 1 juli hebben wij hier al rekening mee gehouden, dus dit heeft geen verdere consequenties voor onze groepslessen. Wel zullen er een aantal kleine wijzigingen komen in de aanvangstijden van onze groepslessen om drukte te voorkomen en de doorstroom te verbeteren. 

In onze groepsleszalen werken we met vakken van 2 x 2 meter met een loopvlak tussen deze trainingszones. Daar is dus voldoende ruimte om veilig te kunnen trainen.

LES MILLS VIRTUAL
De gehele dag kunnen er in beide clubs virtuele workouts van Les Mills worden gevolgd. Dit is meteen een mooie oplossing voor het zelfstandig uitvoeren van je favoriete groepsles in de club. Met Les Mills Virtual zijn de beste fitness lessen ter wereld nu virtueel voor jou beschikbaar op meerdere momenten per dag en in een kleinschalige en veilige setting. Onder begeleiding van virtuele instructeurs kun je alles geven tijdens een BodyPump, BodyBalance, RPM, BodyCombat, Sh’bam of Sprint workout van 45 minuten. Reserveren kan via onze Sportivity app.

SQUASH
Het blijft voor volwassenen mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5 meter wordt gehandhaafd. De verantwoordelijkheid hierin ligt bij de squasher(s) zelf.

KLEEDKAMERS, DOUCHES EN SAUNA’S
Onze douches en sauna’s zijn gesloten. Kom dus zoveel mogelijk omgekleed naar Sjabbens Sports & Health toe. Je mag wel gebruik maken van een locker om waardevolle spullen, jassen en schoenen in op te bergen.  Let op: tijdens het sporten is een handdoek verplicht dus neem deze mee!

BAR- EN LOUNGE
Onze bar- en lounge ruimtes moeten ook nog even gesloten blijven. We vinden vindt het heel jammer dat we jullie niet kunnen voorzien van onze heerlijke koffie en ook wij missen het gezellige praatje met jullie. Maar niet getreurd een praatje op 1,5 meter is vast mogelijk. Een flesje water, AA, koffie, thee, shake of sportdrankje “on the go” is geen probleem!

RESERVEREN IS VERPLICHT

  • Je kan alleen naar binnen bij onze clubs als je een reservering hebt.
  • Je hebt maximaal 10 minuten voor aanvang van je reservering toegang tot de club.
  • Je kunt 5 dagen (120 uur) van tevoren reserveren voor de door jou gewenste activiteit.
  • Met een Jeugd of Basic Card mag je 1 reservering per week maken. Heb je een Fitness, Studenten, Active of Family Card? Dan mag je 5 reserveringen maken. Elke maandag ontvang je respectievelijk 1 of 5 nieuwe reserveringstegoeden om je volgende workout(s) te kunnen plannen.
  • Wil je je reservering wijzigen? Annuleer hem dan en maak een nieuwe reservering.
  • Ben je verhinderd of heb je klachten? Dan kan je je reservering tot 2 uur van te voren annuleren in onze Sportivity app. Wil je de reservering binnen 2 uur van te voren annuleren dan lukt dit nu niet meer via de app.  We verzoeken je dan telefonisch te annuleren door contact op te nemen met de receptie via 0317- 317652.

Ten slotte
Je mag van ons verwachten dat we ons uiterste best zullen doen om je veilig en verantwoord te laten sporten en dat wij alles op alles zullen zetten om zoveel mogelijk capaciteit te bieden binnen de richtlijnen. Wat we van jou verwachten is je medewerking! Hou je altijd aan de basisregels: houdt voldoende afstand, gebruik een schone handdoek, maak je materialen schoon en blijf thuis bij klachten. Ook als je twijfelt: blijf thuis! Laten we er samen alles aan doen onze clubs open te houden en dat we fit deze periode doorkomen. Bekijk alle informatie en regels via: sjabbens.nl/veilig-sporten

Graag tot snel!

Endo Sjabbens
en het hele team van Sjabbens Sports & Health

Sjabbens_veilig sporten_01122020