fbpx

Compensatieregeling Coronacrisis.

Dit jaar viert Sjabbens Sports & Health haar 45-jarige bestaan. Een mijlpaal waar ik ontzettend trots op ben. Echter heeft dit jubileumjaar een heel andere wending gekregen dan ik in mijn stoutste dromen had kunnen bedenken. De afgelopen weken voelen aan alsof we beland zijn in een rollercoaster van emoties

Net als voor jou is dit voor Sjabbens Sports & Health een onzekere tijd. Ondanks het feit dat onze inkomsten dalen, hebben wij nog steeds onze vaste lasten. Hoewel de overheid hulpmaatregelen heeft aangekondigd is het nog onduidelijk in hoeverre wij daar als bedrijf gebruik van kunnen maken. Er bestaan dus heel veel vragen, maar helaas nog steeds weinig antwoorden. Een onprettige situatie en dit zorgt al dagen voor een slechte nachtrust en gemoedstoestand.  Op antwoorden kan en wil ik niet langer wachten omdat ik jou meer duidelijkheid wil geven over je abonnement en de incassering daarvan in deze voor iedereen bijzondere tijd.

WE STOPPEN MET INCASSEREN & BEVRIEZEN JE ABONNEMENT PER 01-04-2020

Nu het steeds aannemelijker wordt dat de sluiting van sport- en fitnessclubs ook na 6 april voortduurt, heb ik besloten, voorlopig te stoppen met de incassering van het abonnementsgeld. We beginnen pas met incasseren als we weer onze deuren mogen openen.

Zolang onze clubs gesloten zijn, pauzeren we de lopende contracten van alle leden. De einddatum en eventuele reeds vooruitbetaalde maanden van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven.

AFZIEN VAN BEVRIEZING VAN JOUW ABONNEMENT
We hebben de afgelopen week veel reacties ontvangen van trouwe leden die Sjabbens Sports & Health willen blijven steunen. De vele steunbetuigingen doen ons heel erg goed en geven mij en mijn hele team nieuwe energie om onze schouders eronder te zetten. Wat fantastisch dat jullie ons steunen in deze rare tijden! Ontzettend bedankt daarvoor! Voor deze loyale leden hebben we in plaats van het bevriezen van het lidmaatschap twee andere ‘Sjabbens Loyalty’ keuzemogelijkheden:

 1. Geld terug als tegoedbon
  Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap. Het bedrag dat je doorbetaald voor de periode 01-04-2020 tot aan de (her)opening van onze clubs, ontvang je als tegoedbon in september 2020. Je kunt de tegoedbon inleveren en bij inlevering aangeven dat je het bedrag van de tegoedbon wilt verrekenen met je abonnementskosten. Wij zorgen dan voor een juiste financiële afhandeling. Je mag er ook voor kiezen om het geld van jouw tegoedbon op je account te laten zetten als barsaldo. Natuurlijk mag je ook iemand anders jouw gratis maand(en) sporten aanbieden, of je tegoedbon gebruiken voor eGym of Personal Training.

 2.  Support Your Club
  In deze moeilijke tijden kies jij er voor om Sjabbens Sports & Health en onze medewerkers financieel te ondersteunen. Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap en een tegoedbon, maar investeert dit in Sjabbens Sports & Health en haar medewerkers. Naast eeuwige dank voor deze uitzonderlijke vorm van support zullen wij iedereen die gebruik maakt van deze optie te zijner tijd op gepaste wijze bedanken!

We hebben uit voorzorg alle lidmaatschappen bevroren. Wil je hier gedeeltelijk of geheel vanaf zien, dan kan dit door op deze link te klikken.

Wat je keuze ook is, je houdt als lid gratis toegang tot de online- en virtuele trainingsfaciliteiten die we aanbieden! Want ondanks dat we fysiek gesloten zijn willen we je zo goed mogelijk helpen om gezond en fit te blijven.

 • Gratis virtuele lessen om thuis te volgen via Les Mills
 • Gratis persoonlijke trainingsschema’s per mail
 • Gratis downloadbare trainingsschema’s
 • Tips, tricks en video’s op onze social media kanalen
 • Speciale Sjabbens thuis train workouts op onze website en ons YouTube kanaal

Wij gaan ervan uit jou hiermee een gepaste compensatie te hebben gegeven. Mochten wij eerder onze deuren mogen openen, dan zullen we vanaf de dag dat wij weer open mogen de abonnementskosten in rekening brengen en ben je van harte welkom om te komen sporten.

Heb je per e-mail een bevriezing aangevraagd, opzegging gedaan of een vraag gesteld in de afgelopen dagen en nog geen reactie van ons ontvangen, dan hopen we je met dit bericht een duidelijk antwoord te hebben gegeven. Wens je toch nog een actie van ons laat het ons dan even opnieuw weten. Alle e-mails worden vanaf nu weer persoonlijk beantwoord. Wij doen ons best deze z.s.m. te beantwoorden. Omdat we werken met minimale bezetting kan het wat langer duren dan normaal voordat je een reactie van ons krijgt.

Helaas wordt iedereen getroffen door de Coronacrisis. De een meer dan de ander, maar wij willen graag jullie allemaal weer zien sporten zodra we open mogen. Wij missen onze sporters, de gezelligheid en de energie die jullie ons geven en die wij jullie geven. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het Coronavirus zo snel mogelijk kunnen overwinnen.

Let’s come back fitter and stronger! 

Sportieve groeten,

Endo Sjabbens
Sjabbens Sports & Health
& het geweldige team van Sjabbens Sports & Health