Buitentrainingen voor de jeugd t/m 18 jaar.

Yes! Eindelijk is het dan weer zover. Al onze jeugdleden mogen weer komen sporten.
Ondanks de beperkingen zoals bijvoorbeeld voor de leeftijdscategorie 13-18 jaar, zijn wij heel erg blij met dit nieuws!

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom zijn er een paar regels. Het is noodzakelijk dat iedereen zich aan deze regels houdt zodat wij de lessen mogen (blijven) geven. Om er voor te zorgen dat alles volgens de richtlijnen van het RIVM verloopt is het van belang dat iedereen op de hoogte is van ons veiligheidsprotocol. Bekijk hier ons Corona protocol voor de jeugd.

Ook meedoen? Reserveer dan een plek!

Natuurlijk houden we ons aan alle richtlijnen en zullen we hier met zijn allen verantwoordelijkheid voor moeten dragen. De belangrijkste stap die genomen moet worden is dat we nu te maken hebben met een maximum aantal aanwezigen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Daarom is het van groot belang dat je vooraf een plek reserveert.

De verdere beschikbare plaatsen worden opgevuld met niet-leden. De lessen zijn dus ook toegankelijk voor niet-leden. Op deze manier komen we de oproep van het kabinet tegemoet, om zo veel mogelijk kinderen t/m 12 jaar weer te laten bewegen. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 4,- per les. Hiervoor sturen wij een betaalverzoek via e-mail. Lid worden mag, en kan natuurlijk ook.

INSCHRIJFFORMULIER BUITENTRAININGEN JEUGD T/M 18 JAAR

Ben je geen lid bij Sjabbens Sports & Health en wil je toch meedoen aan onze buitentrainingen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in! Dit inschrijfformulier kan je ook gebruiken als je jeugdlid geen e-mail hebt ontvangen met een persoonlijke inschrijflink.