fbpx

Net als de vorige twee harde lockdowns en de invoering van de QR-code zorgen we elke keer weer voor persoonlijke oplossingen. De overheid ondersteund bedrijven met steunpakketten die bij lange na niet de financiële schade compenseren. Om zowel nu als in de toekomst voor je klaar te kunnen blijven staan, zijn we afhankelijk van de contributie die we ontvangen. Hiermee kunnen we nu online & outdoor én straks als we weer volledig geopend zijn onze reguliere faciliteiten blijven aanbieden, onze medewerkers in dienst houden en de rest van onze vaste lasten blijven betalen. Uiteraard heb je gezien de situatie toch de mogelijkheid een tijdelijke bevriezing te activeren.

De eerstvolgende incasso vindt plaats op 3 januari 2022. In verband met deze datum is het tot en met 30 december mogelijk om je incasso voor januari tegen te houden. De eerstvolgende reguliere incasso zal dan niet plaatsvinden en je lidmaatschap zal tijdelijk worden bevroren zolang de huidige maatregelen gelden. 

Wij zijn ervan overtuigd dat sport en ontspanning bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. Dus wat je keuze ook is, blijf in beweging en hopelijk tot snel bij Sjabbens Sports & Health!