BACK IN SHAPE
PROGRAMMA

  • Word slanker en energieker!
  • Een passend programma voor elk niveau
  • Kom weer in vorm
JA, IK WIL MEER INFORMATIE   >

Leefstijl is belangrijker dan ooit, misschien voel jij dit ook zo, of heb je de wens om dit najaar lekkerder in je vel te zitten en nu eens écht stappen te maken richting langetermijnresultaat.

Wij zoeken gemotiveerde mensen die willen leren hoe ze hun leefstijl aan kunnen passen en een gezonder, vitaler en fitter leven kunnen leiden.

Wil jij gezond leren eten en je leefstijl veranderen?   

Doe dan mee met ons Back in Shape programma! In 10 weken helpen wij je werken aan een gezondere levensstijl met afwisselende trainingen en gezonde voeding. Samen verbeteren we jouw gezondheid en zorgen we ervoor dat je weer 'back in shape' komt!

HET BACK IN SHAPE PROGRAMMA BESTAAT UIT:

INTAKETijdens de intake maak je kennis met een van onze coaches en wordt er een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma gemaakt, afhankelijk van je doelstellingen.
Op afspraak en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

PERSOONLIJK BEWEEGPLAN


Op basis van je doelstellingen maken we een persoonlijk beweegplan. Probeer minimaal 2 keer per week te sporten. Pak tussen de workouts door minimaal 48 uur rust en combineer een trainingsschema met outdoor activiteiten, zoals hardlopen, fietsen of wandelen. Combineer de workout met de heerlijke recepten uit het weekmenu, zodat je ook daadwerkelijk het verschil gaat voelen, zien en behouden.

GEZONDE WEEKMENU’S


Kun je gevarieerd blijven eten en mag je nooit eens iets lekkers eten? En hoe zit het met koolhydraten: zijn die echt zo slecht? Met het programma ‘BACK IN SHAPE’ helpen onze coaches jou je doel te behalen. Met uitgebreide dagmenu’s hoef je nooit na te denken wat je moet eten; met de handige boodschappenlijst hoef je in de winkel ook niet meer te twijfelen wat je ook al weer in huis moest halen. Zo verander je week na week je voeding en helpen we je naar een nieuwe lifestyle!

ONDERSTEUNINGDeelnemers kunnen (online) ondersteuning krijgen wanneer zij bijvoorbeeld een ‘moeilijk’ moment ervaren tijdens het afvallen met extra motivatie en tips om het vol te houden.

VYTAL:
MAKKELIJK EN GEZOND ETEN!

Om het volhouden van een voedingsschema zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken werken we met de VYTAL app. Dit is het meest complete voedingsplatform ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk en lekker!

Bij het voedingsschema dat jouw coach voor je samenstelt aan de hand van je doelen en de weeg- en meetgegevens die zij/hij tijdens de intake verzamelt, kun je je voorkeuren aangeven, ontvang jij een complete boodschappenlijst en kun je deze zelfs direct in je winkelmandje importeren van de AH bezorgapp. Het is daarnaast eenvoudig aan te passen aan deelname van je gezin. Willen je partner en/of kinderen mee-eten, dan past de app de hoeveelheid boodschappen hierop aan. Makkelijker kunnen we het niet maken…

ONZE SPORTERS ZIJN ENTHOUSIAST!

"Super persoonlijke hulp van vriendelijk personeel! Overzichtelijk en hygiënische sportvoorzieningen."

- Tim

"Ontzettend vriendelijke mensen professionele mensen, met oog voor mijn doelen en mogelijkheden."

- Simone

Meer verhalen

"Vriendelijk, schoon, veel ruimte en mogelijkheden!"

- Xander

AL 57 MENSEN GINGEN JE VOOR!

UITERLIJKE STARTDATUM:
27 november a.s.
(Nog 4 plekken beschikbaar!)

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. We nemen na je aanmelding direct contact met je op zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en een intake kunnen plannen!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
MELD JE AAN!   >