BACK IN SHAPE
IN 8 WEKEN

De lockdown laat niet alleen op het mentale vlak z’n sporen na. Door de coronamaatregelen zijn onze levens flink veranderd. Zo heeft het thuiswerken invloed op onze woon-werkmobiliteit en het zitgedrag is verder toegenomen terwijl we al Europees kampioen zitten waren. Daarnaast heeft het tijdelijk sluiten van de sportscholen ons sport- en eetgedrag behoorlijk beïnvloed. Onderzoek heeft aangetoond dat bijna de helft van de volwassenen in de lockdown zwaarder is geworden, omdat ze meer zijn gaan eten en minder bewegen dan voorheen. Heb jij hier ook last van en wil je deze ongezonde leefstijl doorbreken?

Doe dan mee met ons Back in Shape programma! In 8 weken helpen wij je werken aan een gezondere levensstijl met afwisselende trainingen en gezonde voeding. Samen verbeteren we jouw gezondheid en zorgen we ervoor dat je na de quarantaine periode weer 'back in shape' komt!

✔️ WEG MET DE QUARANTAINE-KILO’S
✔️ STERKER WORDEN
✔️ FITTER WORDEN
✔️ WEER LEKKERDER IN JE VEL ZITTEN

JA, IK WIL MEER INFORMATIE   >

HET BACK IN SHAPE PROGRAMMA BESTAAT UIT:

INTAKETijdens de Coronaproof intake maak je kennis met een van onze coaches en wordt er een persoonlijk trainings- en voedingsprogramma gemaakt, afhankelijk van je doelstellingen.
Op afspraak en geheel volgens RIVM-richtlijnen.

PERSOONLIJK BEWEEGPLAN


Op basis van je doelstellingen maken we een persoonlijk beweegplan. Probeer minimaal 2 keer per week te sporten. Pak tussen de workouts door minimaal 48 uur rust en combineer een trainingsschema met outdoor activiteiten, zoals hardlopen, fietsen of wandelen. Combineer de workout met de heerlijke recepten uit het weekmenu, zodat je ook daadwerkelijk het verschil gaat voelen, zien en behouden.

GEZONDE WEEKMENU’S


Kun je gevarieerd blijven eten en mag je nooit eens iets lekkers eten? En hoe zit het met koolhydraten: zijn die echt zo slecht? Met het programma ‘BACK IN SHAPE’ helpen onze coaches jou je doel te behalen. Met uitgebreide dagmenu’s hoef je nooit na te denken wat je moet eten; met de handige boodschappenlijst hoef je in de winkel ook niet meer te twijfelen wat je ook al weer in huis moest halen. Zo verander je week na week je voeding en helpen we je naar een nieuwe lifestyle!

ONDERSTEUNINGDeelnemers kunnen (online) ondersteuning krijgen wanneer zij bijvoorbeeld een ‘moeilijk’ moment ervaren tijdens het afvallen met extra motivatie en tips om het vol te houden.

VYTAL:
MAKKELIJK EN GEZOND ETEN!

VYTAL is het voedingsprogramma van Sjabbens Sports & Health waarmee jij alle hulpmiddelen in handen hebt om jouw doelstellingen te behalen!

  • Superhandige app
  • +1500 recepten
  • Online Vytal-coachomgeving
  • Ervaren en professionele coaches

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Zet je boodschappenlijstje klaar
Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 10 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen en voeg eventueel extra ingrediënten toe die je nodig hebt.

IK WIL MEER INFORMATIE ONTVANGEN   >

AL 47 MENSEN GINGEN JE VOOR!

UITERLIJKE STARTDATUM
1e groep: 12 april (VOL)
2e groep: 3 mei (VOL)
3e groep: 22 juni (Nog 9 plekken beschikbaar!)


Omdat we werken met kleine groepen is het belangrijk dat je je snel aanmeldt. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. We nemen na je aanmelding direct contact met je op zodat we eventuele vragen kunnen beantwoorden en een intake kunnen plannen!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
MELD JE AAN!   >